Cine este actorul român care i-a „furat” soția unui mare antrenor de fotbal. A fost căsătorit de 4 ori, iar femeia pe care a iubit-o cel mai mult l-a părăsit

Adorat de public, dar și de femei în viața sa privată, Dan Tufaru a reușit să devină un „ilustru necunoscut” pentru un public tânăr. Cu aerul său rebel și fizicul său atrăgător, i-a „furat” soția unui mare antrenor de fotbal, fiind el însuși părăsit de femeia pe care a iubit-o cel mai mult.

Dan Tufaru i-a „furat” soția unui mare antrenor de fotbal / foto: arhiva Click!
Dan Tufaru i-a „furat” soția unui mare antrenor de fotbal / foto: arhiva Click!

Probabil că bunicii și părinții noștri îl cunosc pe Dan Tufaru din pelicule precum „Nebunia lui Pantalone” (1971), „Diavolul și bunul Dumnezeu” (1970), „Păcală” (1974), „Revanșa” (1978), „Nea Mărin miliardar” (1979), „Un om în loden” (1979), „Ora zero” (1979), „Sosesc păsările călătoare” (1985) ,Începutul adevărului (Oglinda)” (1994), sau „Crucea de piatră” (1994).

Actorul a avut o viață personală tumultoasă și a fost căsătorit de patru ori. Prima sa căsătorie a fost cu Miruna Petrescu, în 1966 și au divorțat în 1969. Doi ani mai târziu, s-a însurat cu iubita actriță și cântăreță Anda Călugăreanu.

Dan Tufaru a fost căsătorit de 4 ori

Încă se străduia să-și facă un nume, pentru că până atunci jucase doar câteva roluri în teatru și film, dar nimic de seamă. Șansa i-a surâs, însă, atunci când genialul regizor și realizator TV Alexandru Bocăneț a avut ideea de a promova artiști tineri, frumoși și talentați într-un trio hilar prin intermediul emisiunilor TV. Astfel s-a format celebrul trio format din Anda Călugăreanu, care era deja în vogă, Florian Pittiș și, firește, Dan Tufaru, soțul de atunci al Andei.

Cu toate acestea, pe cât de fericiți și împliniți păreau la televizor, în realitate căsnicia lor era deja pe butuci. După doar doi ani de mariaj, Dan Tufaru s-a îndrăgostit de frumoasa actriță Vasilica Tastaman, cu 11 ani mai mare decât el, și a părăsit-o în scurt timp pe Anda Călugăreanu.

Eram la Moscova cu ei. Acolo s-a produs un foc voltaic, acolo s-a îndrăgostit Dan de Vasilica Tastaman. A fost dureros mai apoi, pentru că Dan era căsătorit cu Anda Călugăreanu…”, rememora mai târziu, actorul Vladimir Găitan.

„A iubit-o nebunește” 

Ioana Tufaru, fiica actorului și a lui Andei Călugăreanu, a descoperit că tatăl ei a înșelat-o adesea pe mama sa.

Eu aveam doar un an și jumătate când s-au despărțit părinții mei, dar mi s-a povestit că tatăl meu nu a fost ușă de biserică nici în timpul căsniciei lor... Dar nu a lăsat-o până nu a cunoscut-o pe Vasilica Tastaman, care parcă i-a luat mințile. Am înțeles că a iubit-o nebunește. La un moment dat, s-a dus acasă la mama și i-a spus, sec, «Fă-mi bagajele, că plec!». Iar ea, o doamnă, s-a conformat”, a spus aceasta.

Vasilica Tastaman venea și ea după o căsnicie de 10 ani alături de marele antrenor de fotbal Emeric Jenei. Relația lor nu a durat zece ani, iar actrița a fost suspectată că l-ar fi înșelat. De fapt, a decis să se mute în Suedia în 1981, când avea deja 48 de ani. A urmat o viață liniștită, timp în care a apărut ca actriță în piese locale. După Revoluție, a revenit în România, dar călătoria ei s-a limitat la Oradea, unde locuia fiul ei, Călin, din căsnicia cu Jenei.

Dan Tufaru s-a căsătorit, la rândul său, cu Cristina Dogaru, pe atunci o tânără actriță, dar de data aceasta viața lui nu a mai fost una publică. Nu mai era în atenția noii generații de public, mulți nemaiștiind cine a fost.

Dan Tufaru s-a stins din viață pe 28 noiembrie 2002, la vârsta de 58 de ani. Doar patru luni mai târziu, pe 30 martie 2003, Vasilica Tastaman a murit la vârsta de 69 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
fiica ralucai moianu jpg
Nadia Comaneci jpg
banner gabriela cristea png
anca turcasiu colaj instagram jpg
david popovici iubita taisia jpg
banner gheorghe turda png
andreea marin instagram jpg
Banner uragan
image
actualitate.net
image
actualitate.net