Cine este Iulia Burcea, viitoarea soție a lui George Simion. Detalii neștiute

George Simion, liderul partidului AUR, se va căsători în luna august. Chiar dacă nu și-a făcut publică viața amoroasă, mai multe detalii despre logodnica sa au ieșit la iveală.

Toată lumea s-a întrebat cine este viitoarea soție a lui George Simion, iar foarte multe speculații au pornit în spațiul public. Recent, liderul partidului AUR a distribuit o fotografie în care este alături de nimeni altcineva decât viitoarea sa soție, Iulia Burcea.

Detalii neștiute despre Iulia Burcea, viitoarea soție a liderului AUR

Iulia Burcea are un CV destul de frumos. Aceasta a studiat la Facultatea de Administrație și Afaceri, dar și la Facultatea de Drept, din cadrul Universității din București. 

De interes: George Simion se însoară! Liderul AUR vrea o nuntă fără dar

Aceasta are un master în Consultanță în Afaceri, iar acum, Iulia Burcea lucrează la o companie franceză, Ingenico, care este o importantă producătoare de aparate de plată cu cardul (POS). 

Până acum, George Simion nu a oferit foarte multe detalii despre viața lui amoroasă. Așadar, evită pe cât posibil să facă publice imaginile în care acesta este însoțit de viitoare lui soție. 

Vezi și: Dana Budeanu, față în față cu George Simion: «Ce ați făcut concret pentru acești oameni?»

George Simion și Iulia Burcea, nuntă românească în august

Pe 27 august, liderul partidului AUR, George Simion, a transmis prin intermediul paginii sale de Facebook că invită pe toată lumea la nunta sa, dorind să aibă parte de o sărbătoare fără dar, cu toți susținătorii lui. Evenimentul va avea loc într-un complex turistic, din Măciuca, județul Vâlcea.

Fanii săi ce-l urmăresc pe rețelele sociale au primit invitația direct sub formă de mesaj privat, iar liderul AUR se pare că strânge semnături pentru a avea o evidență exactă a numărului de persoane ce participă la eveniment, dar și pentru a aduce autocare în fiecare județ al țării.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net