Cine s-a mutat în apartamentul Mălinei Olinescu, la scurt timp după sinuciderea artistei. Își umpluse casa de icoane!

Ani de zile au trecut de la tragicul eveniment care a șocat opinia publică - moartea Malinei Olinescu, artista talentată care și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, aruncându-se de la etajul șase al locuinței sale din zona Gării de Nord. Ceea ce a rămas în urmă a fost un apartament încărcat de amintiri și, la scurt timp după tragedie, noul său locatar, pakistanezul Zubair Muhammad.

Mălina Olinescu. Foto: arhiva.
Mălina Olinescu. Foto: arhiva.

La doar câteva luni după incident, mama regretatei artiste a decis să închirieze apartamentul către Zubair Muhammad, un pakistanez care multă vreme a împărțit locuința cu icoane și cu "fantomele" trecutului tragic al casei. Jurnaliștii au făcut, acum ceva vreme, o vizită în această locuință, adesea numită "apartamentul groazei", și au descoperit detalii uluitoare despre cum se confruntă acesta cu "moștenirea" dramatică a Malinei Olinescu.

Zubair Muhammad doarme în patul Mădălinei

Chiar dacă cunoaște întreaga poveste a sfârșitului tragic al Mălinei, Zubair Muhammad susține că nu a simțit nicio emoție specială în a se muta în casa cântăreței. Mai mult, el a dormit în patul în care Mălina și-a petrecut ultimii ani din viață, iar icoanele din religia musulmană îi oferă un sentiment de liniște și siguranță.

"M-au întrebat mulți dacă am simțit sau am văzut ceva, dar adevărul este că niciodată nu s-a întâmplat asta. Am niște icoane din religia musulmană, la noi oricine are în casă așa ceva, ca la voi (n.r. ortodocșii). Este bine, dorm liniștit noaptea. Nu mi-e frică, doar nu am făcut nimic…", a mărturisit Zubair, citat de Cancan.ro.

Moartea Mălinei Olinescu, o poveste dureroasă

Pe 12 decembrie, Mălina Olinescu și-a pus capăt vieții la doar 38 de ani. Neîmpăcat cu pierderea prietenei sale, cântărețul Calin Geambasu a dezvăluit că aceasta s-ar fi sinucis din cauza despărțirii de iubitul său mult mai tânăr. Despărțirea a afectat-o profund, iar combinația de alcool și antidepresive a fost un factor fatal.

Mălina Olinescu provenea dintr-o familie de artiști, fiind fiica Doinei Spătaru și a lui Boris Olinescu. Participarea sa la festivaluri și emisiuni TV a evidențiat talentul său, iar căsătoria cu Dan Stesco, clăparul trupei Compact, a fost marcantă, dar s-a încheiat prin divorț în 2007, după 7 ani de căsnicie. Moartea prematură a Mălinei a lăsat o amprentă dureroasă în lumea artistică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furtuna nori jpg
image
image
image
image
image
image
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
Victor Rebengiuc Cainele japonez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net