Concurenți noi la „Te cunosc de undeva!” Am aflat cine mai participă în sezonul următor al competiției

Ultima actualizare:

Click! a aflat în exclusivitate care sunt noile cupluri care vor participa la noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, cel cu numărul 19. V-am anunțat recent că au început filmările, iar acum revenim cu alte informații din culise.

Alina Puşcaş rămâne prezentatoarea show-ului „Te cunosc de un deva!” / foto: Antena 1
Alina Puşcaş rămâne prezentatoarea show-ului „Te cunosc de un deva!” / foto: Antena 1

8 cupluri de artişti unul şi unul au spus „Da” invitației de a participa la noul sezon „Te cunosc de undeva!”. Pe lângă Anca Țurcașiu și Jean Gavril, un cuplu-surpriză pe care l-am anunțat în exclusivitate zilele trecute, alături de Liviu Varciu și Andrei Ștefănescu și de WRS și Emilian, vor intra în competiție și Rociă Țociu, cel mai probabil alături de Vlăduța Lupău, dar și Valentin și Codruța Sanfira, care formează un cuplu și în viața reală.  

Nu se cunoaște încă data lansării noului sezon, dar va fi cât de curând. Se știe însă sigur că prezantatori rămân Alina Pușcaș și Pepe, la masa juriului vor fi din nou Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan, iar din culise va realiza interviuri inedite cu participanții Zarug.

Valentin și Codruța Sanfira, cuplu și acasă, și pe scenă

Valentin și Codruța Sanfira participă și ei la „Te cunosc de undeva!” / foto: arhiva personală
Valentin și Codruța Sanfira participă și ei la „Te cunosc de undeva!” / foto: arhiva personală

Click! vă spune mai multe despre cuplul-surpriză din noul sezon „Te cunosc de undeva!”. Pe Valentin Sanfira îl cunoașteți din show-ul culinar de la Prima TV, intitulat „Mama ta gătește mai bine”, iar pe ea o știți probabil datorită melodiilo pe care le interpretează.

„Sunt bucuroasă să vă anunţ că am început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon «Te cunosc de undeva!», unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune din România. Abia aşteptăm să vă arătăm ce se întâmplă pe platoul de filmare, să descoperiţi artiştii care deja se bucură de nişte transformări absolut fabuloase! Avem foarte, foarte multe surprize, dar deocamdată nu vă putem spune mai mult! Fiţi cu ochii pe noi!”, a declarat Alina Puşcaş, care este în continuare prezentatoarea show-ului cu transformări spectaculoase.

La rândul lui, Pepe, care este colegul de prezentare al Alinei după ce Cosmin Seleși a plecat de la Antena 1 la PRO TV, a adăugat: „Doar din ce am văzut până acum vă spun sigur că se anunţă un sezon cu totul şi cu toul special, pontos, cu concurenţi unul şi unul, artişti îndrăgiţi puşi pe distracţie şi dornici să se arunce cu toată bucuria în jocul acesta! Să vedeţi întrecere între ei ce o să fie! Şi câte noutăţi v-am pregătit! În acest moment, pot să vă spun că doar scena şi Zarug au rămas aceiaşi! Şi, evident, eu şi Alina!”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net