Concurentul de la „Românii au talent” care vrea să își ducă copilul la concurs: „Seamănă cu mine!”

#Exclusiv Click!

Petrică Hîrțescu, pictorul care și-a pierdut piciorul drept, în urmă cu 15 ani, într-un accident de mașină, este tare mândru de familia sa. Contactat de Click!, simpaticul artist plastic ne-a dezvăluit că anul viitor vrea să meargă cu fiica sa, de 11 anișori, la „Românii au Talent”.

Petrică Hîrțescu (38 de ani) a reușit să surprindă pe toată lumea, în 2013, când le-a arătat tuturor cât de repede pictează cu un singur deget un tablou la comanda publicului.

Bărbatul are o viață fix ca în filme, având în vedere că are o proteză la piciorul drept de ani de zile în urma unui accident grav de mașină. Însă, chiar și așa, acest lucru nu l-a împiedicat pe carismaticul Petrică să își întemeieze o familie, să aibă o soție frumoasă care îl iubește și îl susține necondiționat în tot ceea ce face, dar și o fiica de 11 ani care este un munte de talent.

Mândru din cale afară, Petrică Hîrțescu ne-a povestit cu o voce zglobie și blândă cât de mândru este de micuța sa ambițioasă.

„Fiica noastră picta înainte la fel ca și mine. Este un copil tare talentat! Acum este mare vloggeriță și cântăreață. Are o voce de aur, cântă foarte frumos. I-am făcut și canal de Youtube unde postează ea tot felul de filmulețe.

Are o voce superbă, este talentată, seamănă cu mine. A fost până la vârsta de 11 ani, pentru că atâția ani are, la diferite concursuri, nu este străină cu scena, unde a făcut o figură foarte bună mereu în fața tuturor. Nu a avut deloc emoții. De vreo trei ani se ocupă mai intens de muzică. Pe lângă voce este și foarte teatrală.

Ne dorim ca în viitorul apropiat să facă parte dintr-o formație de muzicieni, ne interesăm acum, și eu și soția, să rezolvăm asta, după care direct mergem cu la <Românii au Talent>. Anul viitor sper să ajungem acolo cu ea, avem mare încredere în potențialul fetiței noastre. Talentul fetei l-am descoperit acum vreo trei ani, dintr-o pură întâmplare.

Cânta singură, prin casă, diferite melodii, prin autobuz la fel, iar lumea din jurul ei o tot îndemna să facă o carieră în domeniul ăsta. Astfel, că nouă ne-a dat mult curaj în privința acestui lucru”, a declarat pentru Click!, Petrică Hîrțescu

Click spune!

Petrică Hîrțescu își câștigă existența vânzând tablouri pe faleza Cazinoului din Constanța. Prețul tablourilor variază, așa că, de exemplu, un tablou mic, pictat chiar și la fața locului, costă între 10 și 20 de lei. Trebuie spus și faptul că simpaticul artist și-a început cariera în acest domeniu la vârsta de șapte ani, inițial desenând și pictând cu creionul și acuarela, iar de la 15 ani pictează doar în ulei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net