Ce s-a întâmplat cu Sandip Brahamin, după ce a apărut la Românii au talent. Nici el nu se gândea la asta!

Sandip Brahamin a câștigat premiul de originalitate în finala „Românii au talent” 2023. Tânărul a primit 10.000 de euro. Este vorba despre indianul de 22 de ani care a cucerit inimile telespectatorilor prin dans. Acesta a impresionat publicul încă de la prima sa apariție, iar recent a anunțat că a reușit să strângă în mediul online 35.000 de urmăritori.

Sandip Brahamin se bucură de tot mai mult succes pe rețelele de socializare Foto: protv.ro
Sandip Brahamin se bucură de tot mai mult succes pe rețelele de socializare Foto: protv.ro

Cine este Sandip Brahamin

Sandip Brahamin, câștigătorul premiului de originalitate de la „Românii au talent 2023”, sezonul 13, are 22 de ani și vine din India. Concurentul a venit din țara lui natală, în România, ca să le arate tuturor cât de bine se pricepe la dans. 

Încă de la preselecțiile „Românii au Talent”, sezonul 13, a impresionat cu talentul lui la dans. „Mă numesc Sandip Brahamin, am 22 de ani, am minimum 42 de kilograme și vin din Darjeeling, India. Eu dansez online și în viața reală dau lecții de dans copiilor”, a spus el la preselecțiile emisiunii de la Pro TV.

Sandip Brahamin are succes pe rețelele de socializare 

Sandip Brahamin a anunțat, recent, că are în prezent 35.000 de urmăritori și este foarte apreciat în mediul online, atât pe Facebook și Instagram, cât și pe TikTok. Tânărul a venit în România special pentru emisiunea ,,Românii au talent", însă acum nu vrea să mai părăsească țara. Românii l-au iubit încă din prima clipă și acesta spune că s-a îndrăgostit de țara noastră. Acum, își dorește o carieră de succes aici. 

„Numai eu știu cât de mult am muncit pentru asta. Să fiu cel mai bun dansator din lume. Nu m-am așteptat ca poporul român să mă iubească așa mult. Simt iubirea celor din România. Simt că sunt ca fiul lor.

Mă opresc pe stradă, mă salută, mă felicită și fac poze cu mine. Am fost la gară să cumpăr câte ceva și oamenii mi-au zis: Bravo, Sandip. Simt că sunt faimos în România. În seara aceasta, voi dansa pentru oamenii din România, pentru a le da iubirea înapoi. Chiar simt că sunt român. După finală, vreau să fiu dansator în România, vreau să-mi schimb viața”, a declarat cu emoție Sandip Brahamin.

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea emisiun jpg
Dan Negru a lăsat Antena pentru Kanal D Sursa Kanal D
banner pique shakira png
adelina pestritu webp
ana odagiu jpg
gina si smiley fb 1 jpg