Confruntarea supremă! Michele Morrone și Nikita, față în față! De ce a venit actorul până în România? Imaginile spun tot. VIDEO

Michele Morrone și Nikita, întâlnire de gradul zero! După ce luni de zile cunoscuta Nikita a susținută că actorul este înnebunit după ea și că i-ar face continuu avansuri, iată că bărbatul a venit în țară! Însă nu pentru ea, ci pentru o divă super sexy din România care l-a făcut să își lase iubita, pe Moara Sorio. Nikita acuză însă că bărbatul încearcă doar să o facă geloasă.

De ce a venit actorul până în România?
De ce a venit actorul până în România?

Michele Morrone și Nikita, față în față! 

Michele Morrone, actorul din filmul „365 de zile” și-a lăsat iubita influenceriță din Italia, pe Moara Sorio deși relația dintre ei părea că se îndreaptă spre următorul nivel. Cea care i-a luat mințile de data aceasta este o frumoasă româncă! Contrar așteptărilor nu este vorba de celebra Nikita, ci despre Bogdana Tancău, o antrenoare de fitness, mega-sexy, care l-a făcut pe actor să vină până în România după ea. Cei doi s-au cunoscut în vacanță în Mykonos și sunt de nedespărțit de ceva timp. Actorul s-a plimbat pe străzile Capitalei și s-a delectat la un restaurant din Centrul Vechi, însoțit de sexy iubita sa, dar și de un bodyguard pe care l-ar fi plătit cu 3.000 de euro, spun sursele cancan.ro.

În timp ce se bucura de frumusețea Capitalei noastre, Michele Morrone a dat nas în nas cu nimeni alta decât Nikita! După cum bine știm, Nikita a susținut mult timp că celebrului actor i s-au aprins puternic călcâiele după ea și că nu îi dă pacea. Cu toate acestea, Nikita spunea că nu vrea să pice în plasa lui, deși bărbatul ar fi foarte îndrăgostit de ea. 

Dintr-un clip care s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare îl putem vedea pe Morrone în timp ce stă la o masă și se uită după Nikita, care defilează prin jurul său în mod ostentativ de parcă și-ar fi dorit să îl provoace pe actor!

Bineînțeles, Nikita nu a rămas fără replică și a făcut dezvăluiri incredibile pentru cancan.ro. Aceasta a spus că nu a mai vorbit cu Michele de o lună și jumătate și susține că bărbatul a venit în România special pentru a o face geloasă. Totodată, mai spune că Bogdana Tancău l-ar fi plătit pe Michele cu 10.000 de euro pentru a petrece momente fierbinți și romantice alături de el. Rămâne însă să vedem dacă se confirmă cele spuse. Cert este însă că de vreo lună de zile, Morrone tot stă după frumoasa antrenoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
Alin Oprea a spus adevărul despre despărțirea Talisman foto arhivă personală
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net