Constantin Enceanu muncește toată vara! Ce sumă mare câștigă, pe minut, din muzică? Cât costă ciorba de curcan și supa de praz, la localul familiei?

#Exclusiv Click!

Solistul de muzică populară Constantin Enceanu nu stă locului o clipă, nici vara asta, pe caniculă. În timp ce alți colegi de breaslă sunt cu gândul la vacanță, talentatul artist are un program extrem de încărcat. E când pe scenă, la concerte sau la nunți, când la localul familiei, din Filiași, unde supraveghează bunul mers al afacerii. Ne-a dezvăluit și ce onorariu are la un eveniment, pentru un show de 45-50 de minute. Iată și prețurile la mâncare, în cochetul lui restaurant. 

Ce onorarii au marii artiști de muzică populară pentru un show? Ce spun impresarii?

Constantin Enceanu are o vară plină de evenimente artistice, spectacole în aer liber și nunți sau zile de naștere. Ce onorariu are însă cântărețul de muzică populară? Impresarul vedetelor Radu Baron ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, tarifele artiștilor, nume grele în showbiz:

„Artiștii de muzică populară câștigă între 1.000 și 2.000 de euro, în funcție de durata concertului, de numărul de piese, de locul desfășurării evenimentului. Și Constantin Enceanu este foarte solicitat, dar și Gheorghe Turda, Sofia Vicoveanca și Elena Merișoreanu”. 

Constantin Enceanu: „Am un program antrenant de muzică populară”

Marele iubitor de folclor Constantin Enceanu ne-a confirmat că acesta este, într-adevăr, onorariul cântăreților:

„Pentru un program antrenant, vesel, de muzică populară, la o petrecere, am, în general, un onorariu cuprins între 1.700 și 2.000 de euro. Cânt cam 45-50 de minute”, ne-a declarat Constantin Enceanu, exclusiv pentru Click!

Dacă e să facem un simplu calcul, un interpret de folclor câștigă 40 de euro, pentru un minut de recital, dacă show-ul durează 50 de minute, iar onorariul este de 2.000 de euro. 

Cât costă ciorba de curcan, la localul lui, din Filiași?

Dar, Constantin Enceanu este toată vara pe baricade. Atunci când nu are spectacole, este prezent la restaurantul familiei, din Filiași, unde se ocupă de partea administrativă. Iată și câteva prețuri, la mâncare:

„O porție de  ciorbă de curcan costă 22 de lei, o supă-cremă de praz și de cartofi e tot la prețul de 22 de lei. O salată de vinete costă 35 de lei, coastele de porc sunt la 54 de lei, iar o porție de ciolan de porc ajunge la 65 de lei. Micii la grătar, cu cartofi prăjiți, costă 44 de lei, iar pentru o pizza plătești între 35 și 38 de lei”.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
chef florin dumitrescu
image png
Artan de la Timpuri Noi, condus azi pe ultimul drum de prieteni și familie
image jpeg
Denisa Filcea, soția lui Flick e dependentă de fiica ei, Eva  “Familia mă face cea mai fericită”
banner adina buzatu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net