Copac prăbușit peste fetița cântărețului Matteo, în București

Ultima actualizare:

Matteo și Elena Neagu, mama fetiței artistului, Mia, au trecut printr-o cumpănă greu de suportat de oricare părinte, marți seară, 5 iulie.

Un copac a fost smuls din rădăcini, în parcul Kiseleff, din sectorul 1 , din București, și le-a pus în pericol copilul și pe bona micuței.

Copilul a fost zgâriat de crengi

Noi am fost sunaţi de către bonă. Ne-am îndreptat foarte repede către parc. Nu au fost rănite, ci foarte puţin zgâriate, însă au trăit o sperietură „frumoasă”. Pur şi simplu s-a desprins acel copac, cu rădăcină cu tot şi a căzut peste banca pe care ele se jucau.

Au apucat să alerge din zona respectivă. Au fost zgâriate şi nu a fost o situaţie tocmai plăcută”, a povestit Elena Neagu, pentru România TV.

Emoțiile au fost pe măsură, așa că ambii părinți s-au grăbit la fața locului pentru a-și lua copilul. La fața locului au descoperit ceva și mai îngrijorător. Chiar dacă fetița nu fusese rănită fizic, micuța era traumatizată de nenorocirea care s-ar fi putut întâmpla. Mia nu a fost lovită de trunchi, ceea ce ar fi însemnat un dezastru, dar a fost atinsă de crengile arborelui căzut.

Citește și: Cât de frumoasă este fetița lui Matteo! Mia a împlinit 2 ani în vacanța din Indonezia!

„Când am ajuns în parc mă aşteptam că a căzut o creangă, nu mă aşteptam la un copac cu totul. Mă gândesc că ar trebui luate măsuri astfel încât să poată fi prevenite astfel de situaţii. Aseară abia ne-am liniştit după şocul pe care l-am trăit. Singurul lucru pe care ni-l dorim este să putem fi liniştiţi în momentul în care ne trimitem copilul în parc, mergem cu el în parc. Să nu stăm stresaţi că se pot produce tragedii.

Fetița a fost traumatizată de experiență

Fetiţa este la vârsta la care nu înţelege pericolele neapărat. S-a speriat pe moment crezând că a făcut ea un rău de a căzut copacul respectiv. Este la vârsta la care nu precepe încă riscurile”, a povestit mama fetiţei, la România TV.

Informația a fost confirmată pentru Click! și de surse apropiate familiei artistului, care ne-a asigurat că, în cele din urmă, din fericire, fetița este în regulă, reușind să treacă și peste trauma trăită.

Citește și: Connect-R şi Alex Velea se bat în trupe de «adoptaţi». Cine sunt soliştii pe care îi ajută să-şi facă un nume în muzică

Ca o ironie, în luna decembrie a anului trecut, Matteo a lansat, în colaborare cu Theo Rose, melodia „Copacul”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net