Cornel Constantiniu se luptă de 33 ani cu boala Parkinson. Ce mesaj i-a transmis Gigi Becali, după ce i-a plătit mii de euro pentru operația pe creier de la Viena: „Să îi mulțumești lui Dumnezeu, nu mie!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Domnița Constantiniu, soția lui Cornel Constantiniu, ne-a vorbit, în interviul exclusiv pentru Click!, despre ajutorul financiar primit din partea lui Gigi Becali, în 2009, când solistul, diagnosticat cu Parkinson, fusese programat de urgență la operația pe creier, într-o clinica din Viena. Am aflat și care este starea actuală de sănătate a artistului, după o luptă dură, de 33 de ani, cu boala fără leac.

„Cornel își duce decent bătrânețea și boala”

Domnița și Cornel Constantiniu s-au îndrăgostit pe vremea când erau studenți la Facultatea de Teatru. În 1967, și-au oficializat povestea de dragoste, iar de atunci au rămas împreună, și la bine și la greu. Actrița Domnița Constantiniu ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre greutățile prin care trec, în această perioadă caniculară:

„Acum, pe caniculă, nu ieșim afară, suportăm, ca toată lumea, cum putem. Cornel nu iese afară nici seara, îl epuizează căldura, așteptăm să se mai răcorească, și mie îmi face rău. Stăm în casă, citim, ascultăm muzică. Dimineața ies pe la cumpărături, pe la ora 8.00, ne descurcăm cum putem. Cornel e bine, își duce decent bătrânețea și boala, nu face caz, nu se vaită”.

Care e starea de sănătate a lui Cornel Constantiniu?

Soția artistului ne-a mai vorbit și despre starea de sănătate a lui Cornel Constantiniu, care a fost nevoit să-și întrerupă activitatea muzicală, din cauza problemelor de sănătate:

„Starea lui de sănătate este staționară, nici mai bine, nici mai rău. Trăim, cu vârsta, cu bolile. Uneori, are momente când articulează bine cuvintele. La boala aceasta, medicamentele sunt ieftine sau gratuite, eu mi-am făcut o rezervă de pastile, din timp, nu sunt scumpe.

În rest, nu are restricții, poate mânca orice. Eu însă, da, am diabet, mie îmi trebuie un regim. Avem noroc că nu mai trebuie schimbată bateria aparatului de la creier, m-au învățat medicii cum să o încarc eu acasă, este un aparat pe viață. Cornel a scăpat de anesteziile totale, periculoase în cazul lui”. 

Cum l-a ajutat Gigi Becali cu bani pe Cornel Constantiniu? 

Cornel Constantiniu a suferit mai multe operații, inclusiv la o clinică din Viena, și care l-au costat zeci de mii de euro. Domnița ne-a povestit și cum l-a ajutat Gigi Becali cu bani, pentru una dintre intervențiile chirurgicale pe creier:

„Cornel are 8 operații pe creier, multe la Viena, dar și în țară, când i s-a mai schimbat aparatul montat, care îl ajută mult la vorbit și la mobilitate. Și Gigi Becali ne-a ajutat cu bani. Ne aflam la un control, la Viena, când medicii ne-au spus că soțul meu trebuie să intre de urgență în operație, că trebuie să facem rost repede de bani.

Nu știu nici acum exact suma, ce costuri au fost. Noi nu suntem oameni de afaceri, ci artiști, n-avem bani în bancă. Pe loc, televiziunile s-au mobilizat, a auzit și Gigi Becali, de caz, pe atunci se afla la Bruxelles, era cu Corina Crețu. Ea l-a întrebat: „Ce facem cu Cornel, că trebuie strânse sume mari pentru români!”.

Gigi Becali: „Plătesc eu tot!” 

Iar Gigi Becali nici că a stat pe gânduri: „Lasă-mă, cu strânsul, plătesc eu, căci până se strâng toți banii moare omul! Să-mi trimită contabilitatea spitalului din Viena factura, și plătesc eu cât este!”. Așa a putut fi Cornel operat de urgență. Eu când i-am spus lui Gigi Becali: „Cornel vă mulțumește din inimă pentru ajutor”, acesta mi-a răspuns:

„Nu mie, ci lui Dumnzeu să îi mulțumească!”. Cornel îi este recunoscător lui Gigi Becali, care a salvat atâția oameni, și îi va fi toată viața”, a mai menționat Domnița Constantiniu, exclusiv pentru Click!

Potrivit apropiaților familiei, Gigi Becali l-ar fi ajutat pe artist cu suma de 30.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net