Coșmarul de neimaginat prin care a trecut Andrei Versace în ultima parte a vieții. Anchetatorii iau în calcul două ipoteze în cazul morții influencerului

Andrei Versace, influencerul de 37 de ani renumit pentru atitudinea sa arogantă, a fost descoperit decedat în apartamentul său dintr-un complex rezidențial de lux din Capitală.

Andrei Versace avea doar 37 de ani / foto: arhiva personala
Andrei Versace avea doar 37 de ani / foto: arhiva personala

Poliția a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar trupul neînsuflețit a fost transportat la INML pentru autopsie.

Conform Cancan, viața lui Andrei Versace a luat o întorsătură dramatică în ultimele luni. Avea probleme financiare și era hărțuit de un cunoscut și temut clan din București de mai bine de cinci ani.

Andrei se retrăsese de ceva timp din show-urile arogante pe care le difuza constant pe rețelele de socializare.

Clanul Calu îi cerea bani în mod repetat, iar când resursele financiare i s-au epuizat, au început să apară problemele. Se pare că a început să consume droguri în mod continuu, ajungând să fie internat la psihiatrie și să treacă printr-un program de dezintoxicare.

Sursa menționată susține că Andrei Versace consuma substanțe interzise, alegând chiar dintre cele mai periculoase. Aceasta l-a condus într-o stare psihică deteriorată, și a intrat într-un con de umbră.

Activitatea sa pe rețelele de socializare a scăzut semnificativ, aroganțele au dispărut, practic ieșind din lumina reflectoarelor. Versace s-a îndepărtat de prieteni și s-a izolat complet.

Anchetatorii au două ipoteze

A fost inițiat un dosar penal pentru moarte suspectă, iar anchetatorii depun eforturi considerabile pentru a descoperi circumstanțele exacte ale decesului lui Andrei Versace. În prezent, există ipoteza că „regele fițelor” ar fi putut muri din cauza unei supradoze, având în vedere suspiciunile că ar fi fost consumator de droguri.

De asemenea, se ia în calcul și posibilitatea ca acesta să fi utilizat substanțele interzise pentru a comite un gest necugetat. Autoritățile colectează și analizează toate informațiile disponibile pentru a elucida cazul și a stabili cu precizie cauza morții.

Scenele la care au asistat polițiștii când au ajuns în apartamentul lui Andrei Versace au fost de-a dreptul șocante.

Trupul său neînsuflețit se afla pe podeaua bucătăriei, iar în locuință erau numeroase pete de sânge. Deși pe cadavru nu au fost găsite urme de violență, excluzând astfel ipoteza unei crime, modul în care a murit "regele fițelor" rămâne un mister.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net