Cosmin Seleși, Paște de vis la Botiza, unde și-a făcut o căsuță de poveste! A fost mirific

Ultima actualizare:

Vara trecută, actorul Cosmin Seleși (46 de ani) a început construirea casei sale din Botiza, Maramureș, un loc despre care spune că este „de poveste” și de care s-a îndrăgostit în urmă cu 15 ani. Acum casa este gata și arată ca în reviste. Actorul a petrecut Paștele chiar în inima Maramureșului.

De Paște, Cosmin Seleși și-a luat familia și au petrecut sărbătorile în căsuța lor de poveste din inima Maramureșului. A fost la Înviere la biserica din localitate si a fost impresionat de tradițiile zonei. 

Cosmin Seleși: „Trebuie măcar o dată în viață să vă petreceți sărbătorile pe Valea Izei” 

Întors acasă, cu bateriile încărcate, actorul a postat pe conturile de socializare imagini de vis atât de la slujba de Înviere, dar și cu noua lui casă, pe care a terminat-o recent.

„Am petrecut Paștele într-un loc de basm, acasă în Maramureș, mai precis în cea mai frumoasă comună, Botiza. A fost mirific absolut tot, slujbele de la biserica din sat, oamenii locului, prietenii, mâncarea și nu în ultimul rând Horinca! 

Trebuie măcar o dată în viață să vă petreceți sărbătorile în Botiza pe Valea Izei. Acum ma întorc la cele pământești. 

PS: În ultima fotografie este căsuța noastră de pe Valea Izei, Botiza. Săptămână luminată dragii mei!”, a scris actorul pe pagina lui de socializare, unde a postat imagini mirifice din locul de poveste unde a ales să-și construiască cabana. 

Vecinii l-au ajutat să construiască cabana 

Cosmin Seleși s-a îndrăgostit încă din anul 2008 de Botiza, de când a pus prima dată piciorul în acel loc. Vecinii săi din Botiza l-au primit foarte bine și mulți săteni i-au dat o mână de ajutor la construcția casei. 

„Am ales această zonă pentru că eu merg în Botiza din 2008, sunt deja peste 15 ani și de prima dată când am ajuns acolo, m-am îndrăgostit de acel loc. Parcă mi-a rămas sufletul acolo, m-am simțit acasă. E un sentiment incredibil.

Este în inima Maramureșului istoric, este un loc de vis, magic, de poveste, un loc pe care-mi doresc să-l cresc și să fie vizitat de către toată lumea. Avem o țară atât de frumoasă, iar Maramureșul este o zonă superbă în care mulți români nu au ajuns. Îmi doresc să cresc turismul în zonă”, a povestit actorul, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net