Cristian Harhătă face slalom printre quiz-showurile de la TV! Urmează o carieră nouă pentru solist?

Recent ați putut citi în Click! despre solistul care a fost concurent la emisiunea ”Batem palma”, de la Pro TV și am crezut că a fost o întâmplare. Dar iată că l-am văzut pe Cristian Harhătă și în emisiunea "Prețul cel bun" de la Antena1, semn că îi place televiziunea.

Cristian a făcut show la emisiunea ”Batem palma” prezentată de Cosmin Seleși
Cristian a făcut show la emisiunea ”Batem palma” prezentată de Cosmin Seleși

Am crezut că talentatul solist Cristian Harhătă a ajuns din întâmplare în emisiunea de la Pro TV, însă am aflat și am văzut că a fost și la "Prețul cel bun" de la Antena 1 dar și "Roata Norocului" de la Kanal D. Pe lângă cariera sa în televiziune, Cristian este pasionat de muzică și a lansat mai multe proiecte muzicale, bucurându-se de aprecierea publicului. De asemenea, el a scris o carte de poezii, unde își exprimă talentul și pasiunea pentru scris. Invitat în calitate de concurent în emisiunea prezentată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Cristian Harhătă a strălucit în fața publicului din emisiune, dar și în ochii celor de acasă.

Cristian a fost concurent zilele trecute și la Prețul cel bun de la Antena 1
Cristian a fost concurent zilele trecute și la Prețul cel bun de la Antena 1

Cum a fost, pentru Cristian, experiența show-ului

Așa cum a mărturisit într-un interviu recent acordat pentru Antena 1, artistul a privit această provocare cu înțelepciune și învățătură. Chiar dacă uneori nu a ghicit prețurile corect, a arătat că învățarea și pasiunea pentru ceea ce faci sunt mai importante decât rezultatele în sine.

Experiența în emisiune a evidențiat dedicarea și munca susținută a artistului, care a petrecut ore întregi în picioare, într-o atmosferă dinamică și solicitantă. Cu toate acestea, Cristian Harhătă a demonstrat că atunci când faci ceea ce iubești, efortul devine ușor de suportat, iar entuziasmul său a fost contagios pentru toți cei din platou și pentru telespectatori. Un aspect important al interviului a fost legat de pasiunile lui Cristian Harhătă, în special de muzică și scris. Acest artist polivalent a subliniat că cele două domenii se completează reciproc și că nu ar renunța niciodată la muzică, pentru că ea reprezintă plăcerea sufletului său.

Cristian în culise la Prețul cel bun
Cristian în culise la Prețul cel bun

De asemenea, publicul a aflat că Cristian a scris și o carte de poezii, în care își exprimă talentul și pasiunea pentru scris, lăsându-ne cu gândul că ne-ar putea surprinde cu mai multe creații în viitor. Cu un talent carismatic și o prezență remarcabilă atât pe micul ecran, cât și pe scena muzicală, Cristian Harhătă continuă să impresioneze și să inspire prin diversitatea sa artistică. Încrederea sa, combinată cu umorul și autenticitatea, îl face să fie un artist cu adevărat îndrăgit de public. Publicul său îi știe pasiunea pentru natură, mai ales că a lansat o piesă specială. Videoclipul muzical "Floricică rară" este o producție de înaltă calitate, care va răsuna în sufletul fiecărui ascultător și va aduce emoția tradițională.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net