Cu ce se ocupă și cum arată copiii lui Marcel Pavel. Ce mărturisea artistul acum ceva timp

Marcel Pavel este unul dintre cei mai admirați artiști din România. Are o carieră de succes în industria muzicală și o familie cu care se mândrește. Artistul și soția sa sunt părinții a trei copii: doi băieți, Sasha și Richard și o fetiță pe nume Iuvenalia.

Marcel Pavel / foto: Social media
Marcel Pavel / foto: Social media

Cântărețul trăiește o frumoasă poveste de dragoste în brațele rusoaicei Violeta Şmîşleaeva, fostă balerină a Teatrului Balșoi din Moscova, cu care este căsătorit de peste trei decenii. 

„Când e vorba de carieră sau de viața profesională, nu poți să rămâi discret. În viața personală, da. Eu am putut să rămân discret, se împlinesc 33 de ani de căsnicie cu soția mea, nu am avut incidente majore.

Nu pot să spun că e numai fericire, mai avem și contradicții. Câteodată mai apar, nu vreau să fiu ipocrit. Nu apar la televizor cu întâmplări din familia mea sau din casa mea. Să aduc intimitatea familiei mele așa, nu mi-ar face mie bine”, a mărturisit artistul în cadrul unei emisiuni TV.

Ce spunea Marcel Pavel despre băieții săi 

Tenorul României se mândrește cu familia pe care o are, Acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni televizate, a vorbit despre copiii săi:

„Băieții fac foarte bine. Sasha, rătăcit ca întotdeauna, nu e decis. Dacă îl mușcă gândacii, mor ăia. Nu are astâmpăr. A făcut 13 ani de pian, s-a apucat de prestidigitație.

A făcut magie, și pe aia o știa bine, a abandonat-o după o lună. Dar, bine, și eu am fost cam la fel”, a declarat Marcel Pavel la Antena Stars.

Artistul mărturisește că fiul său este cuminte și liniștit, comparativ cu alți adolescenți din generația lui. 

„Eu îl las. Oricum, față de ce se întâmplă în generația vârstei sale, nu face nenorociri. Adică, atunci când te trezești cu Poliția acasă sau chestii din astea, ai probleme.

I-am zis: Întotdeauna să fii corect, alege-ți prietenii potriviți, anturajul te distruge, ai grijă mare’. Asta cu DJ-ala, am văzut că se câștigă foarte bine. Culmea la el, este că el este muzician”, a completat Marcel Pavel.

Marcel Pavel alături de familia lui
Marcel Pavel alături de familia lui

Cât despre celălalt fiu al său, Richard, Marcel Pavel spunea că își dorea să devionă profesor de muzică:

„Îi voi căuta un post de profesor acum. Și claxoane, dacă sună șapte mașini, el știe fiecare notă. Eu trebuie să iau de la el, că eu nu am auz absolut”, a declarat Marcel Pavel.

Marcel Pavel: „Sunt foarte bine educați”

„Sunt cu bun simț copiii mei, sunt foarte bine educați, nu au sfidări de acest gen, nici nu au bani așa să arunce în vânt prin discoteci, prin cluburi, prin restaurante să facă figuri, să facă aroganțe! Nici nu le-aș permite și nici nu avem posibilitatea.

Chiar dacă o aveam, nu le permiteam! Mulți copii au sfârșit aiurea făcând asta, nu dau nume și cunosc familii extraordinar de înstărite care au nefericirea asta. Chiar nu apreciez deloc! Nu apreciez pentru că acest cuvânt <șmecher> a devenit așa, o virtute la noi, <a fi șmecher>”, a mărturisit cântărețul în cadrul emisiunii online FRESH by UNICA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net