Cu cine își serbează ziua onomastică Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda! La așa ceva nu te-ai fi gândit

#Exclusiv Click!

Astăzi peste 800.000 de români își serbează ziua onomastică! Printre sărbătoriți se numără și Nicoleta Voicu (51 de ani), îndrăgita cântăreață de muzică populară, care a declarat în exclusivitate pentru Click! că se bucură de una dintre cele mai liniștite perioade din viața sa alături de cățelușa ei, Maxi.

„Anul acesta am ales să petrec ziua în liniște! Pentru a nu știu câta oară, repet, nu mă dezic de nicio etapă din viața mea, de nicio relație, am fost și sunt o femeie asumată. Viața mea a fost la vedere mereu și consider că doar gunoaiele umane stau sub preș. Poate că nu sunt eu o piatră prețioasă dar sunt o piatră de râu peste care trec ape limbezi la momentul acesta pentru că tulburi au trecut destule.

Maxi, cățelul meu, pe care mi l-a dat Dumnezeu, este cel mai reușit transplant de inimă pentru că prin atâtea am trecut și dacă nu aș fi avut această inimă de rezervă eu nu aș mai fi fost în viață și sincer chiar sunt foarte fericită. Am avut nevoie de perioada aceasta de...eu cu mine și încă mai simt nevoia această perioadă...eu cu mine...pentru că mai sunt răni de vindecat. M-au durut foarte tare trădările celor apropiați. Așa că ziua mea o petrec în liniște, doar eu și Maxi”, a declarat Nicoleta Voicu pentru Click!

Agasată pe Internet

Artista ne-a mai dezvăluit și motivul pentru care, în ultimele săptămâni, a ales să renunțe să mai fie activă pe rețelele sociale:

„M-am retras puțin și de pe rețelele sociale, simt că a luat-o lumea razna. În ultimele două luni cred că am primit 300 de cereri de prietenie de la persoane dubioase, conturi false, nu știu cine apar și ce se ascunde în spatele acestor conturi false dar m-au disperat. Ăsta este încă un motiv pentru care m-am retras în liniște”.

Click! spune

Nicoleta Voicu a intrat în atenția publicului după ce a avut o relație amoroasă tumultoasă, timp de un an, cu Gheorghe Turda. Cei doi s-au despărțit cu scandal în 2019 aruncându-se în public acuzații grave unul celuilalt. Cântărețul a declarat despre artistă că aceasta s-ar fi folosit de el doar pentru imagine iar Nicoleta Voicu a mărturisit că Turda stătea prea mult pe telefon și nu îi acorda atenție deloc.

image
image
image
image
image
image
microfon pixabay jpg
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net