Nicoleta Voicu, situație scandaloasă cu fiul ei. Nu s-a dus nici la nuntă: „Nu îl iert, a greșit”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nicoleta Voicu (50 de ani) are noroc pe partea profesională, însă nu putem spune același lucru pe plan personal. Artista s-a resemnat în dragoste, iar de ceva timp și în familie are probleme, mai ales cu fiul ei, Vicențiu (27 de ani), cu care s-a certat. Cei doi nu-și mai vorbesc, iar cântăreața nu s-a dus nici la nunta băiatului.

Nicoleta Voicu nu are de gând să se împace cu fiul ei, asta până când acesta nu-și va cere scuze
Nicoleta Voicu nu are de gând să se împace cu fiul ei, asta până când acesta nu-și va cere scuze

Nicoleta Voicu, relație cu scântei cu Vincențiu, fiul ei

Vara aceasta, Nicoleta Voicu trebuia să fie soacră mare! Însă artista a ales să nu se prezinte la nunta fiului său din cauza unor discuții aprinse ce au existat între ei. Totul a pornit de la o postare de pe Facebook, publicată de cântăreață pe rețelele de socializare.

În mesajul de pe Facebook, Nicoleta Voicu anunța cu bucurie că fiul ei se căsătorește, însă fiul ei a fost profund deranjat de gestul ei, așa că s-au certat la cuțite. Ulterior, vedeta din lumea muzicii populare a decis să nu mai participe la eveniment și nici în ziua de azi nu discută cu Vincențiu.

Contactată de Click!, artista ne-a spus că nu regretă decizia pe care a luat-o, ba mai mult, este și resemnată de situația de conflict dintre ea și fiul ei.

„M-am împăcat cu acest lucru, la fel ca și Mirabela Dauer (75 de ani). Nu îl iert pe fiul meu pentru ce a greșit. Nu știu dacă am vrut să îi dau o lecție de viață. Pentru dânsul, balanța înclină foarte mult în favoarea celor despre care am vorbit.

Am vrut să vadă cum este să lipsească mama lui de la nuntă, care financiar nu este la egalitate cu cei pe care el îi admiră și pentru care balanța înclină favorabil. El nu și-a dorit această expunere publică, dar eu ce să fac dacă sunt persoană publică și presa preia? Cum să țin eu presa în frâu?”, a spus Nicoleta Voicu pentru Click!

Nicoleta Voicu: „A fost decizia mea și nu îmi pare rău!"

Citește și: Nicoleta Voicu a împlinit 50 de ani. Ce dezvăluie despre Gheorghe Turda, fostul ei iubit

„Atât timp cât eu am avut un comportament mai mult decât civilizat față de el, nu văd de ce să îi permit unele greșeli de exprimare, ca să spun așa.

Expresii nepotrivite ca de la fiu la mamă, și dacă nu îl corijez azi, nu îl corijez nici mâine, o să dezvolte pe viitor un comportament total neadecvat față de mine, motiv pentru care am ales să nu mă duc la nunta lui. Au fost mai multe lucruri care s-au adunat pe parcursul anilor.

Asta este, a fost decizia mea și nu îmi pare rău că am luat această decizie, pentru că mai sunt și alte lucruri cu care a greșit față de mine.”, a declarat Nicoleta Voicu, pentru Click!.

Nicoleta Voicu, relație cu năbădăi cu Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu  este o cunoscută artistă de muzică populară. În jurul numelui său s-a făcut mare tam-tam după ce s-a cuplat cu Gheorghe Turda, de care s-a despărțit cu scandal, după un an de relație.

„Sunt capitole în viață pe care le-am încheiat o dată pentru totdeauna, iar acest capitol îmi este încheiat până la sfârșitul zilelor mele. Sunt persoane cu care vrei să păstrezi o relație, atunci când se închide o situație și persoane cu care nu! Iar el face parte din categoria persoanelor cu care nu vreau să mai am ceva, să am vreun fel de relație. E un capitol încheiat până la sfârșitul zilelor mele.

Sunt fericită, sunt bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă. Nu știu dacă am avut vreo aniversare nefericită…. Sau poate acum sunt așa fericită că nu îmi amintesc… Dacă iau faptul că m-am născut în brațele lui Dumnezeu, chiar dacă a fost un abandon, uite că e partea plină a vieții!”, a declarat Nicoleta Voicu, la începutul acestui an, pentru Click!.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net