Cum a dat Raluca Guslicov faliment cu restaurantul din Drumul Taberei? „Bucătăreasa venea beată mangă. A spart castroanele cu ciorbă”

#Exclusiv Click!

Raluca Guslicov (49 de ani) a dat faliment cu restaurantul din Drumul Taberei, unde era patroană. Actrița ne-a povestit problemele pe care le-a întâmpinat în afacerea din domeniul HoReCa după falimentul căreia a rămas datoare vândută la bancă. 

Raluca Guslicov își deschidea cu mândrie, în urmă cu doi ani, o nouă afacere în domeniul HoReCa din care spera să scoată bani frumoși. Actrița a invitat presa și artiștii la lansarea noului ei restaurant cu specific italienesc, din Drumul Taberei, unde inițial  a fost asociată cu o prietenă. 

Ulterior, însă, actrița s-a împrumutat la bancă 25.000 de euro și s-a făcut ea însăși patroană la restaurantul, pe care l-a denumit „Zaraza”. 

Raluca Guslicov, probleme mari cu bucătarii: „Am prins-o beată mangă! A spart castroanele cu ciorbă”

Restaurantul începuse să se umple, Raluca nu ducea lipsă de clienți, iar evenimentele curgeau gârlă. Din păcate, problemele au început să apară din cauza bucătarilor. 

Ultima bucătăreasă, însă, a făcut-o lată. S-a îmbătat și a lăsat invitații la un eveniment, ce era găzduit de restaurantul cu pricina, nemâncați. 

„Eu am schimbat vreo 4-5 bucătari, dar nu ai cu cine să lucrezi, să faci treabă. Ultima bucătăreasă făcea mâncare foarte bună, dar avea o meteahnă, îi plăcea băutura. 

Eu am tot încercat să trec cu vederea, până când mi-a venit la un eveniment beată mangă și a spart toate castroanele cu ciorbă. Mă suna noaptea beată, nu mai aveam liniște din cauza ei. 

E o problemă mare cu bucătarii la noi. Nu găsești unul serios, să se țină de treabă. E păcat pentru că aveam în ultima vreme foarte multe evenimente, localul mergea bine. Dar asta e, dacă nu ai oamenii potriviți, nu ai cu cine să faci treabă!”, a povestit Raluca Guslicov, pentru Click!

„Am pierdut 25 000 de euro și acum mai plătesc pe la bancă”

Anul trecut, actrița s-a văzut nevoită să închidă restaurantul, după ce se împrumutase 25.000 de euro la bancă pentru a-i investi în afacere.

„La început, eu am fost asociată cu o prietenă. M-am împrumutat 25.000 de euro la bancă, i-am băgat pe toți în afacere și am fost și păcălită. 

Apoi, am administrat singură restaurantul și l-am numit <<Zaraza>>. Când am rămas singură, au început și problemele.

Asta e! A fost o lecție de viață pentru mine. Nu am avut oameni serioși cu care să lucrez. Anul trecut, în martie, am decis să închid localul”, a mai spus vedeta, pentru Click!

Acum, Raluca a luat-o de la capăt cu concertele, cu spectacolele de teatru și se pregătește să lanseze și un remix. 

„Sunt la mare toată vara, am spectacole în toate stațiunile, am și spectacole de teatru estivale. 

Asta e, rămân la meseria mea de bază, actriță și cântăreață, nu mă mai complic cu afacerile, cu restaurantele, că s-a dovedit că nu-s de mine”, a concluzionat actrița. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net