Cum a intervenit din pușcărie Bădălău Senior în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi. Ce se întâmplă între cei doi

#Exclusiv Click!

După ce Niculae Bădălău a fost plasat în arest, viața de cuplu a Biancăi Drăgușanu și a lui Gabi Bădălău s-a schimbat radical. Click! are informații exclusive în acest sens. 

Se pare că situația în care se află socrul său a afectat-o foarte mult pe Bianca Drăgușanu. Atât de mult, încât și-a schimbat viața radical de când Nicolae Bădălău a fost plasat în arest. Potrivit surselor din anturajul blondinei, vedeta refuză să se mai afișeze atât de des pe rețelele de socializare, pentru a păstra decența cu privire la situația complicată a socrului său.

Bianca Drăgușanu, gest de decență pentru socrul său

Mai mult, aceleași surse au declarat, în exclusivitate pentru Click!, faptul că Bianca și Gabi și-au anulat chiar și planurile de vacanță, deși erau „puse pe picioare” cu mult timp înainte ca Bădălău Senior să fie ridicat de oamenii legii și băgat în pușcărie. 

„Bianca nu vrea să se mai afișeze pe social media, consideră că trebuie să păstreze o decență referitor la ce se întâmplă în familia lui Gabi. Așa își arată ea respectul. Dacă până acum posta foarte mult, în fiecare zi, acum a limitat activitatea din social media. 

Ea și Gabi aveau planurile de vacanță făcute, își aleseseră destinațiile în care urmau să meargă, dar acum nu au mai onorat nicio vacanță plănuită, tot din acest motiv. Se consumă și ei pentru ce se întâmplă, e normal, își fac griji”, a declarat sursa respectivă, în exclusivitate. 

Dacă fanii Biancăi Drăgușanu îi duc lipsa în mediul online, acum cu siguranță vor înțelege motivele blondinei de a limita interacțiunea de pe Facebook, Instagram sau TikTok. 

Citește și - Adevărul despre „soacra” Biancăi Drăgușanu. Ce meserie are Rodica Bădălău

Alex Bodi și Ema Uta se răsfață în vacanțe

La polul opus se află fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi și iubita acestuia, Ema Uta. Despre cei doi, Click! v-a dezvăluit faptul că urmează și nunta, după ce anunțaseră că nu mai formează un cuplu.

Dacă Bianca și Gabi Bădălău au renunțat la vacanțe, în cuplul Bodi - Uta, lucrurile stau fix invers. După ce s-au împăcat, cei doi au mers într-o vacanță de vis și, ca de fiecare dată, au ales o destinație care „ustură” buzunarul. Dar știți doar că pentru ei banii nu reprezintă o problemă!

Înainte de Crăciun, Alex Bodi ne-a declarat, în exclusivitate, că el și Ema Uta nu mai formează un cuplu. Ba chiar ne-a spus, la momentul respectiv, că nu mai vorbise de o săptămână cu celebrul make-up artist. Plecat în Madrid pentru a fi alături de familia sa, Alex Bodi s-a trezit cu o surpriză de zile mari: Ema Uta a venit după el, iar gestul blondinei se pare că l-a făcut să se gândească la lucruri mai serioase în privința ei. 

Cei doi au petrecut Revelionul împreună, iar ca de fiecare dată când s-au împăcat după o despărțire, au sărbătorit printr-o vacanță. Alex Bodi nu se uită niciodată la bani atunci când vine vorba de iubita lui, așa că se străduiește să-i ofere Emei Uta cele mai frumoase vacanțe, în cele mai luxoase destinații. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net