Cum a reacționat Dan Negru, după ce i s-a propus să fie primar în Timișoara: „Ar trebui să existe un anumit grad de bun simț”

Dan Negru, personalitatea cunoscută din televiziune și vedeta postului Kanal D, a abordat recent subiectul unei eventuale candidaturi pentru postul de primar al orașului Timișoara.

Dan Negru nu vrea să intre in politică / foto: arhiva personala
Dan Negru nu vrea să intre in politică / foto: arhiva personala

El a dezvăluit că a primit propuneri din partea a trei partide politice importante pentru a intra în cursa electorală.

Născut în Timișoara, Negru a declarat pentru publicația Fanatik că nu este interesat de o carieră politică, subliniind lipsa lui de interes și dorință în acest sens. El a explicat:

„Mi s-a oferit ocazia de a candida, dar sincer, nu voi intra niciodată în politică. Nu mă interesează, nu doresc să particip la discuții pe această temă. Sunt pur și simplu un om de televiziune, și nu văd ce aș căuta în lumea politică. Nu am competențele necesare, nu mă atrage, și pur și simplu nu vreau. Plus că prefer lumea relaxată a showbiz-ului.”

„Ce sa caute Dan Negru în politică?”

Referindu-se la propunerile primite, Negru a mărturisit că inițial a crezut că este vorba de o farsă: „Trebuie să recunosc, am fost abordat de aproximativ trei partide importante din Timișoara. Sincer, am crezut că este o glumă, că mă filmează cu camera ascunsă.

Având în vedere farsele pe care le-am realizat în emisiunea Plasa de Stele la Antena 1, am crezut că sunt victima unei farse similare. Am căutat chiar camere ascunse și i-am întrebat dacă este o glumă, dar se pare că erau reprezentanți serioși ai partidelor respective.”

Negru a exprimat scepticismul său față de ideea sa de a intra în politică, subliniind necesitatea ca acei care se implică în acest domeniu să aibă anumite calități: „Politica ar trebui abordată la un alt nivel, cu persoane bine pregătite.

Ce rost are să fiu eu în politică? Nu oricine poate face asta. Cred că este o profesie pentru care trebuie să fii calificat. Eu pot fi popular pentru emisiunile și postările mele, dar asta e cu totul altceva decât a avea încrederea oamenilor în capacitatea ta de a conduce.

Nu știu nici măcar de unde vine apa caldă, deci nu are sens pentru mine să consider această posibilitate. Fostul meu patron, Dan Voiculescu, m-a abordat cu această idee, ceea ce mi s-a părut amuzant.

Am întrebat dacă este o glumă, poate parte a unei noi emisiuni de farse. În politică ar trebui să existe un anumit grad de bun simț, decență și educație politică. Mi se pare degradant pentru scena politică să se speculeze pe numele unor persoane ca mine.”

Este lider în sondajele din Timișoara

În ciuda acestor propuneri, Negru a menționat că este lider în sondajele de popularitate din Timișoara, dar a subliniat diferența dintre notorietate și aptitudinile necesare pentru o carieră politică:

„Partidele fac sondaje în Timișoara și am văzut că sunt pe primul loc în ceea ce privește notorietatea, dar nu în ceea ce privește intenția de vot. Profesionalismul este un alt lucru. Sunt recunoscător oamenilor că mă urmăresc la Jocul Cuvintelor, dar sincer, nu aș ști să conduc nici măcar un tramvai.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net