Cum arăta Andreea Esca acum 30 de ani. Știrista de la PRO Tv a făcut publică o imagine rară

Ultima actualizare:

Andreea Esca, una dintre vedetele-emblemă ale PRO Tv-ului, este și una dintre cele mai urmărite persoane publice din mediul online. Aproape 600.000 de oameni sunt numai în comunitatea ei de pe Instagram, acolo unde prezentatoarea pune frânturi din viața ei de dincolo de micul ecran.

Andreea Esca, cea mai cunoscută vedetă PRO Tv. / Foto: Instagram
Andreea Esca, cea mai cunoscută vedetă PRO Tv. / Foto: Instagram

Pe lângă postările de la sala de pilates, unde merge cu regularitate pentru a-și întreține silueta, pozele cu copiii ei, Alexia și Aris, de care este foarte mândră, sau pozele de la evenimentele la care participă, Andreea Esca mai umblă din când în când și la cufărul cu amintiri, de unde scoate adecărate comori.

Așa am aflat cum arată părinții ei și cât de vivace sunt și astăzi, dar și cât de aventuroși și frumoși erau în tinerețe, tot la fel ne-a dezvăluit cât de mult îi place să privească luna sau să mănânce salată de vinete, în prepararea căreia este și expertă.

Cum arăta Andreea Esca în 1991

Andreea Esca, în decembrie 1991. / Foto: Instagram
Andreea Esca, în decembrie 1991. / Foto: Instagram

De data aceasta, Andreea ne-a arătat o imagine de acum 30 de ani, pe când avea doar 19 ani și își lua permisul de conducere. Cu părul șaten, natural și lung, o inocență și o prospețime de proaspăt adult cu responsabilități, Andreea era la fel de fermecătoare ca acum, când este cunoscută de o țară întreagă și automat asociată cu Știrile PRO Tv.

„Pe 13 decembrie, acum fix 30 de ani, îmi luam carnetul de “șofer”, iar aceasta este fotografia de pe el. Mă gândesc să scriu în Alist Magazine cum a fost… Povestea din spatele pozei rămâne însa doar la mine! Tu când ți-ai luat permisul?", a scris Andreea Esca în dreptul pozei pe care o păstrează și astăzi.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net