Cum arată casa de lângă București în care trăiește Mirabela Dauer. Cât a costat proprietatea care are o grădină de vis

Ultima actualizare:

Mirabela Dauer locuiește în județul Ilfov, într-o casă de 180 de mp. Grădina ei este un mic colț de Rai, cu zeci de flori, iar la intrare ești întâmpinat de câteva statuete. Proprietatea a costat aproximativ 200.000 de euro, declara artista.

Mirabela Dauer Foto: arhivă Click!
Mirabela Dauer Foto: arhivă Click!

Mirabela Dauer, grădină de vis 

Mirabela Dauer se bucură de o casă de vis și de o grădină ca-n povești. Cum intri în curte ești întâmpinat de o mulțime de flori de toate culorile, care te îmbie cu mirosul lor îmbătător. „Acesta este crinul meu portocaliu. Este de la Mihai Constantinescu. E superb, îl am din 2019 și l-am înmulțit în toată grădina. Am primit acum câteva zile și de la Fuego flori. Să știi că florile mele sunt frumoase și înfloresc așa tot timpul pentru că eu vorbesc cu ele, am grijă de ele”, a mărturisit Mirabela Dauer în emisiunea lui Cătălin Măruță în urmă cu mai mult timp.

Încă de la poartă ești întâmpinat de câteva statuete, precum Stan și Bran, Pinocchio și câțiva pitici, precum și ciuperci sau căpșuni uriașe.

Dacă grădina arată spectaculos, interiorul casei Mirabelei Dauer este și mai atractiv. Vila are 180 metri pătrați. La parter se găsesc o sufragerie, o bucătărie, o baie și o terasă închisă, în timp ce la etaj se află două dormitoare, un dressing și un birou. Pentru a-și putea achiziționa această casă, Mirabela Dauer a fost nevoită să își vândă casa din centrul Bucureștiului.

Livingul a fost amenajat în culori de alb și albastru, cu o canapea bej și două măsuțe albe, de cafea. Pe terasa închisă, artista a amplasat o măsuță cu câteva scaune, unde se poate bucura de liniște alături de prietenii care vin în vizită. De aici nu lipsește nici televizorul și câteva plante care dau viață locului. Conform sursei citate anterior, Mirabela Dauer a investit în această casă suma de 200.000 de dolari.

Ce a declarat despre locuința anterioară

„Casa cealaltă mi-a adus numai nefericire. Am încercat la toate băncile să îmi dea bani. Nu mi-au aprobat creditul pentru că eram bătrână şi credeau că mor. Prietenii mei au văzut. Când m-am întors din America, în aprilie, am avut o surpriză. Eu dădusem un avans la o căsuţă tot aici, l-am pierdut. Era o construcţie aici. Ei au cumpărat terenul şi au construit parterul. Asta a fost visul meu să am o căsuţă. (….) Am foarte mulţi pitici, mereu cumpăr”, a spus cântăreața cu câțiva ani în urmă în emisiunea „Agentul VIP”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net