Cum arată mama Biancăi Drăgușanu. Cea care i-a dat viață este de o frumusețe răpitoare

Dacă Bianca Drăgușanu se încadrează în categoria celor mai cunoscute vedete din showbiz, nu același lucru îl putem spune și despre membrii familiei sale, care au ales să stea cât mai feriți de lumina reflectoarelor, asta până când diva decide să îi expună în social media.

Bianca Drăgușanu / foto: Colaj Click!
Bianca Drăgușanu / foto: Colaj Click!

Rare sunt ocaziile în care fosta soție a lui Victor Slav se afișează în social media cu sora și mama ei, însă atunci când o face, are grijă ca acele momente să fie memorabile. Uite cum arată cele două persoane importante din viața blondinei, și cât de mult se aseamănă între ele. 

Bianca Drăgușanu își sărbătorește sora 

Oana și Bianca Drăgușanu au o relație destul de apropiată, fapt care a putut fi observat în anul 2019, atunci când cele două au făcut echipă în care reality-show-ului „Asia Express”. 

Sora modelului își serbează ziua de naștere, moment special în familia Drăgușanu. S-au reunit cei dragi pentru a-i fi aproape, iar Bianca a profitat de moment pentru a posta un videoclip cu sora și mama sa în social media. 

Oana și Bianca Drăgușanu alături de mama lor / foto: Social media
Oana și Bianca Drăgușanu alături de mama lor / foto: Social media

Încă de la prima vedere mama celor două, trecută deja de vârsta de 60 de ani, se menține într-o formă destul de bună, semn că frumusețea este nativă în sânul familiei lor. Cu ocazia zilei de naștere a Oanei, sora sa i-a transmis și un mesaj emoționant: 

„Ar trebui să ne facem mai multe poze împreună. Ar trebui să ne spunem mai des „Te iubesc”. Te iubesc și îți mulțumesc că ești mereu lângă mine, ești prietena mea cea mai bună, ești puternică, ești corectă, ești devotată, ești minunată, ești perfectă și ești sora mea, Oana. Te iubesc și la mulți ani sănătoși și frumoși”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Facebook.

Bianca Drăgușanu, amintiri din copilărie 

Vedeta, care la rândul ei este mama unei fetițe minunate, povestea în urmă cu ceva timp fragmente din copilăria ei. Ca orice copil, a căzut în mâinile mamei, care o smotocea din când în când, pentru boacănele pe care le făcea. 

Ea evită însă aceste situații cu fiica ei, cu care are o relație destul de apropiată și cu care este o bună prietenă:

„Pe mine mama m-a mai smotocit, din când în când, să zic așa. Ăsta e un lucru pe care eu îl evit. Sora mea are 2 băieți. Ea îi smotocește pe ei. La mine, sper să ne înțelegem foarte bine. Suntem prietene și avem o comunicare foarte bună.”, povestea acum ceva timp Bianca Drăgușanu, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net