Cum arată Mona Nicolici, la 56 de ani. Prezentatoarea de știri s-a retras din televiziune în 2006 și făcea echipă cu Radu Coșarcă

Mona Nicolici sfidează vârsta! În anii ’90, făcea echipă cu Radu Coşarcă şi era una dintre vedetele de top ale Antenei 1. Anii au trecut, însă parcă este neschimbată și poate doar câteva mici riduri îți spun că au trecut 31 de ani de la debutul ei la Antena 1. Cum arată știrista la 56 de ani?

Cum arată Mona Nicolici a 56 de ani / foto: arhiva Click!
Cum arată Mona Nicolici a 56 de ani / foto: arhiva Click!

Vă mai amintiţi de Mona Nicolici? A fost unul dintre primii jurnalişti notabili de după Revoluţie. A făcut parte din echipa de prezentatoare de ştiri de la Observator, alături de Alessandra Stoicescu şi Gabriela Firea, iar ulterior, ea și Radu Coșarcă au fost cel mai iubit și popular cuplu de prezentatori de știri, în anii 90 și la începutul anilor 2000.

Mona Nicolici s-a retras din televiziune în 2006 și cu toate că au trecut mai mult de 15 ani de când a prezentat un jurnal, ea pare neschimbată. Poate doar câteva mici riduri îți spun că au trecut anii. În prezent, este detașată de lumea televiziunii.

Vestea că Mona Nicolici renunță la o carieră înfloritoare în televiziune i-a luat pe mulți prin surprindere. Cei care o vedeau la pupitrul știrilor își doreau să fie o decizie temporară, din păcate, însă, nu a fost așa. Dar, fosta vedetă TV se mândrește acum cu o carieră într-o companie multinațională, unde conduce departamentul Sustenabilitate.

Cum arată Mona Nicolici la 56 de ani

Atunci când a fost întrebată despre cele mai importante decizii pe care le-a luat, ea a răspuns: „Să părăsesc televiziunea când am simţit că nu mai e locul în care pot să aduc ceva bun oamenilor care mă privesc. Să nu rămân în politică atunci când am descoperit că nu e pentru şi despre oameni. Să renunţ la iubirea mea de-o viaţă, televiziunea, pentru un post într-o corporaţie.

Asta a schimbat în bine nu doar cariera mea, ci şi viata multor oameni pentru care, împreună cu echipa de la Petrom, am făcut Țara lui Andrei”, declara Mona Nicolici, cu câțiva ani în urmă.

Originară din Turnu Măgurele, județul Teleorman, Mona Nicolici a absolvit Facultatea de Instalații în cadrul Universității de Construcții București, în 1993, după care a urmat un masterat în Relații Publice și Comunicare. Timp de 11 ani, a fost jurnalist de televiziune fiind, pe rând, redactor de știri, producător, editor și prezentator. În 2006, s-a retras de pe sticlă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Cristina Vlad png
Nadine, din nou in America   Instagram (2) jpg
Banner artisti platiti png
sean diddy copii profimedia jpg
rihanna saptamana modei gettyimages jpg
Banner Nicoleta Nucă
Banner Ion Dolănescu
banner corina danila png
image
actualitate.net
image
actualitate.net