Cum își menține Monica Anghel greutatea după ce a slăbit 40 de kilograme
Urmărită ani de zile de kilogramele în plus, Monica Anghel a fost suficient de determinată încât să slăbească un număr de 40 de kilograme și să își mențină silueta. Recent a făcut noi dezvăluiri despre secretul pe care îl urmează.

Vedeta a explicat faptul că a renunțat la anumite alimente care îi dăunau siluetei sale. Despre ce este vorba, aflați din continuarea acestui articol.
Monica Anghel: „Am grijă ce mănânc”
În cadrul unei emisiuni televizate, cântăreața a mărturisit că a reușit să își mențină un număr de kilograme după ce a slăbit. Este atentă la alimentație și deseori evită să mai mănânce după ora 18.00.
„M-am stabilizat la greutatea asta, sunt ok. Am grijă ce mănânc. Mâncarea e o fudulie. Nu tot timpul (n.r. – dacă mănâncă câte puțin din toate). Da, de regulă, după ora 18.00 nu mai mănânc nimic. Dacă se întâmplă să stau până dimineața, pot să mai ciugulesc ceva, dar am grijă ce mănânc”, a povestit Monica Anghel la „Antena Stars”.
Alimentele pe care nu le mai consumă
„Nu mai mănânc prăjeli, nu mai mănânc chestii grele, grase. Nu mai îmi fac combinații proaste. Dacă vreau să mănânc o șaorma, o mănânc, dar cu o lipie cu carne, cu castravete și cu pătrunjel. Fără cartofi, fără sosuri. Ai un pic de carbohidratat, un pic de proteină, e ok. Îmi fac prăjituri din astea cu îndulcitor”, a mai spus cântăreața.
Ce anume a determinat-o să slăbească
Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click!, Monica Anghel ne declara că nu s-a lăsat influențată de anumite păreri atunci când s-a decis să slăbească.
„Eu nu am slăbit niciodată pentru că mi-a zis cineva. Aviv, fiul meu, nu a împrumutat din obiceiurile mele alimentare, dar știu clar că este genul de copil care atunci când își dorește ceva, face. El e foarte responsabil. Eu nu mai mănânc combinații, nu mai îmi plac, m-am dezobișnuit. Dar mănânc carne, mănânc pește, mănânc ouă, mănânc brânză, mănânc salate. Câteodată îmi fac o salată din orez sălbatic, cu ton, cu mentă, cu lămâie. Este importantă și cantitatea. Mai sunt însă și perioade când sunt foarte obosită și mi-e foame și din cauza oboselii nu mai am chef să stau să gătesc. Atunci mă duc și-mi cumpăr două pungi de salată deja spălate, le pun în castron, tai repede ceapă, roșii, puțin usturoi, brânză, pun ouă la fiert, puțin jambon copt și îmi fac un castron mare cu salată de obosesc mâncând. Asta poți mânca oricând, fără probleme”, ne-a spus Monica Anghel.