Cum l-a dat gata Francisca pe TJ Miles și când se anunță nunta: „Vrem doi copii, fată și băiat!”

#Exclusiv Click!

Francisca și TJ Miles sunt cuplul momentului pe micile ecrane. Cei doi au început în forță, în week-end, noul lor reality show, difuzat la Antena Stars. Franci și TJ ne-au făcut dezvăluiri, în exclusivitate, în ce privește nunta mult-așteptată, dar și viața lor animată de cuplu.

Francisca și TJ Miles se pregătesc de zor de nuntă și au ajuns, mai nou, să aibă propriul lor reality show, la Antena Stars. 

Cei doi ne promit scene memorabile din intimitatea cuplului lor pe micile ecrane și au dat din casă, pentru Click!  Am aflat câți copii își doresc și ce metehne au cei doi iubiți în viața de zi cu zi. 
Timp de câteva săptămâni, reality show-ul „În culisele celebrităţii” va surprinde viața de zi cu zi a cuplului format din Francisca și TJ Miles, oferind o privire autentică asupra activităților lor obișnuite. De la evenimente profesionale și responsabilități gospodărești, până la adaptarea la tradițiile familiei din Moldova, cei doi își propun să găsească un echilibru armonios între viața personală și cea de familie. 

Pe parcursul emisiunii, echipa Antena Stars i-a surprins pe cei doi gătind împreună, făcând curăţenie, dar şi angrenaţi într-o adevărată aventură în Bucovina, acolo unde TJ Miles a luat contact cu  „rădăcinile” Franciscăi. 

De la mulsul vacilor, purtarea unui costum popular, hrănitul animalelor şi procesul de preparare a brânzei, până la frământarea pâinii la brutăria familiei, mersul pentru prima dată cu tractorul la fermă, adunatul ouălelor din cuibar, în Botoşani, pe toate le-a experimentat TJ Miles, care a declarat: „Nu am mai făcut asta niciodată!”.  

În ceea ce priveşte activitatea din Târgu Jiu, Francisca va prezenta o gală organizată de Cătălin Moroşanu, eveniment la care TJ Miles îi va fi însoţitor.

„Oamenii ne vor vedea așa cum suntem noi, fără artificii, fără filtre” 

Click!: Francisca și TJ Miles, tocmai ce ați dat drumul la reality-show! Cum este aventura voastră la Antena Stars?

Francisca: Noi ne-am născut pregătiți! Aventura a început sâmbăta trecută și se va difuza de la ora 19:30, pe Antena Stars. Vor fi câteva episoade intense, prin intermediul cărora sperăm ca publicul să ne cunoască mai bine.

Click!: În ce măsură sunteți dispuși să vă expuneți viața pe micul ecran, pas cu pas?

Francisca: Deși suntem prieteni cu camera de filmat, a fost o adevărată provocare să filmăm pentru acest reality! Oamenii ne vor vedea așa cum suntem noi, fără artificii, fără filtre, în fiecare sâmbătă, la Antena Stars.

Click!: La ce să se aștepte telespectatorii care vor urmări show-ul vostru. În general, sunteți un cuplu deschis provocărilor, „Big Blană” cum vă place să spuneti!

Francisca și TJ Miles: La acțiune, naturalețe, voie bună! Vrem ca oamenii să cunoască mai bine oamenii, Francisca și TJ Miles! Așa cum suntem noi, cu bune, cu rele, cu stările noastre, cu activitatea noastră, cu familiile noastre. Suntem foarte activi și de cele mai multe ori, contra-cronometru, așa că nu vă veți plictisi deloc!

Click!: Cum arată o zi pentru voi? Faceți lucruri împreună, gospodărie, mâncare etc?

Francisca și TJ Miles: Avem atât activități de ordinea zilei precum gătit, job, curățenie, vizite pe la rude, cât și filmări, deplasări, evenimente, ce țin de activitatea noastră artistică.

TJ Miles, despre Francisca: „Stă cam prost cu răbdarea, dar gătește foarte bine!”

Click!: Francisca, spune-mi trei defecte și trei calităti ale lui TJ? Și viceversa?!

Francisca:  Miles este foarte încăpățânat, orgolios și uneori cam supărăcios. Dar, pot să spun că vine în completare cu foarte multă bunătate, cu un simț al umorului. Este un bărbat cald, atent, drăgăstos, protectiv, loial, înțelegător și cel mai mare susținător al meu.

TJ Miles: Aș spune ca un prim defect al Franciscăi ar fi că stă prost cu răbdarea, stă prost la capitolul orientare, dar se adaptează repede și aș adăuga faptul că este vulcanică. Se aprinde cam repede. 

Calități are muuult mai multe. Este o fată foarte talentată, gătește impecabil, este loială, iubitoare, frumoasă, deșteaptă, foarte atentă la mine, mă iubește, foarte bună cu familia, are darul vorbirii…o mulțime de calități!

Când jucăm la nuntă?

Click!: Franci, ai primit inelul. Toată lumea așteaptă acum să îmbraci rochia de mireasă… Poate în reality-ul acesta aflăm mai multe…

Francisca: Noi zicem că în viitorul apropiat, dar ca să nu dăm prea multe spoilere, cel mai bine urmăriți episoadele de la Antena Stars și vă veți lămuri în privința acestui subiect.

Click!: Câți copii vă doriți?

Francisca: Eu zic maximum doi, dar, în viața asta, nu se poate nimic fără Dumnezeu! El știe ce este mai bine pentru noi!

TJ Miles: Eu vreau, dacă se poate, fată și băiat, dar la fel, cum vrea Dumnezeu. Fie ce-o fi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
vedete modeste colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Mihai Traistariu
Banner Octavian Dobrota
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
antonia si fata maya 5 jpg
banner Jorge
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
Banner Daniela Gyorfi
banner Georgica Cornu
image
actualitate.net
image
actualitate.net