Francisca și TJ Miles au „fugit" departe de România. Ce destinație au ales și ce declarație i-a făcut artista logodnicului său: „Vreau să avem...”

Francisca are o viață frumoasă alături de iubitul și viitorul ei soț, TJ Miles. Își fac cadouri scumpe unul altuia și călătoresc împreună, pentru că și-au propus să vadă toată lumea unul la brațul celuilalt.

Cei doi îndrăgostiți au plecat acum într-o vacanță exotică, tocmai în Vietnam, acolo unde experimentează tot ce se poate. Merg cu scuterele, văd locuri instagramabile, se relaxează, găsesc cafenele drăguțe unde pot sta la povești și, de ce nu, își fac declarații de dragoste la tot pasul și masaj la picioare în centrele specializate după lungi plimbări și când plouă afară.

O adevărată stare de bine! Au văzut chiar și o cireadă de văcuțe. Francisca și TJ Miles au ajuns în Phu Quoc în timpul sezonului ploios, iar asta înseamnă că timp de 3 săptămâni vor avea ceva mai mult aer bun de respirat și alte temperaturi față de canicula din București.

„Aventură noastră în insula Phu Quoc începe acum! Ne așteaptă 3 săptămâni pline în care vom descoperi frumusețea acestui loc, toate în sezon ploios! Un adevărat challenge! E nebunie, e altceva, e vibe-ul Vietnam!", a remarcat Francisca.

A trebuit să parcăm scuterul, care e pe benzină. Și a trebuit să luăm un scuter electric, pentru că în zona asta unde suntem aici nu au voie decât scuterele electrice. Zici că suntem în altă țară. Este foarte virgin aici! Tot! Încă nu sunt așa mulți turiști. E incredibil. Lumea nu a descoperit ce am descoperit noi acum. Cine credea că în Vietnam e așa ceva. Este efectiv uimitor, țară asta m-a surprins, efectiv! Eu cu Francisca suntem ca niște exploratori, mergem peste tot!", a povestit și TJ Miles, încântat de locurile în care a ajuns în această vacanță, împreună cu iubita lui.

L-a învățat să bea zeama de la murături 

Francisca și TJ Miles se iubesc foarte mult. După ce a cerut-o în căsătorie în Republica Dominicană, în timp ce era la Survivor All Stars, TJ Miles îi arată în fiecare zi iubitei sale câte de mult o apreciază. Nici artista nu se lasă mai prejos și îi face mereu declarații de dragoste și îi transmite mesaje siropoase. Așa s-a întâmplat și în vacanță în Vietnam. Francisca a simțit nevoia să îi transmită public un mesaj lui Miles, pe social media, la o postare cu ei doi ținându-se de mână, la o cafenea. Cântăreața și-a exprimat astfel dorința de a vedea întreaga lume la brațul lui TJ Miles și  de a-și întemeia cea mai frumoasă familie alături de el.

El e my Costangeles boy! Mai are uneori apucături de Canada, dar își revine repede. A descoperit slănina, roșiile de grădină românești și, mai nou, bea și el ca mine zeama de la murături. A încercat el să vorbim mai mult engleză la început, dar ghici cine vorbește foarte bine română acum? Vreau să călătoresc cu el toată lumea și să avem cea mai frumoasă familie! I love you, fatty!", i-a declarat Francisca lui TJ Miles, în vacanța din Vietnam.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net