Ce iubit darnic are Francisca! Cadoul scump pe care i l-a făcut TJ Miles: „Mi-a luat-o să ne potrivim..”

#Exclusiv Click!

Francisca și TJ Miles evoluează frumos împreună. Și-au luat casă, s-au mutat la curte, el a plecat din nou la Survivor, s-au logodit în Dominicană, acolo unde i-a dat inelul și punga de orez, așa că le merge din plin.

Au proiecte peste proiecte și lucrează împreună pentru a face conținut pentru social media. Francisca și TJ Miles sunt cuplul perfect! Iar în acest weekend artista a primit o frumoasă mașină, albă și puternică, o adevărată bijuterie pe patru roți, de la iubitul ei. Artista este super fericită că are acum un nou camarad la drumurile lungi prin țară și nu numai.

O mașină nouă înseamnă noi începuturi! Haide să le facem împreună, the big blană way. Noi suntem Benz Gang, pentru că ne place ce e mai bun sau nimic! Să te bucuri de mașină, iubito! Mă bucur mult că ai o mașină care se potrivește cu personalitatea ta. Frumoasă, cu clasă, puternică, exact ca tine, în același timp!", a spus TJ Miles, pe pagina sa de Instagram. La rândul său, focoasa brunetă ne-a mărturisit că și-a dorit o mașină practică, potrivită pentru ea și personalitatea ei.

„Mașina e doar a mea. El are și el un Mercedes și mi-a luat cumva ca să ne potrivim și cu mașinile. El are un Mercedes, varianta de băieți, de viteză, tunning, toate nebuniile la care  eu nu mă pricep. Are și el o mașină foarte frumoasă, dar eu am avut nevoie de o mașinuță frumoasă și practică și am primit mai mult decât mi-am dorit. A fost o surpriză drăguță, oricum el se pricepe să facă  surprize și le face des", ne-a mărturisit Francisca, pentru Click!

L-a așteptat cuminte acasă cât timp a fost la Survivor

Cât timp TJ Miles a fost plecat la Survivor All Stars, Francisca l-a susținut și l-a așteptat nerăbdătoare să se întoarcă acasă. Acum își beau din nou cafeaua împreună și și-au reluat ritualul de a merge la sală. Miles a slăbit aproape 12 kilograme în junglă și acum este mai fit ca niciodată. Iubita sa l-a așteptat acasă cu mâncarea preferată și l-a răsfățat cum se cuvine după atâta timp de absență.

 „Suntem super happy (n.r.: fericiți)! Mă bucur că e bine și sănătos. L-am primit cu brațele deschise și cu de toate, mâncarea lui preferată! Avea cam 88 de kilograme când a plecat în Dominicană și a ieșit cu 75 de kilograme din competiție. Acum are 77 de kilograme. A slăbit în jur de 12 kile”, ne-a povestit Francisca despre jumătatea ei, care s-a întors din junglă cu barbă, însă ajuns acasă, a dat-o repede jos.

 Întrebată și cum arată Miles fără barbă, pentru că în Dominicană acesta și-a schimbat look-ul și și-a lăsat barba să crească, Francisca a declarat la momentul respectiv că îl place oricum ar fi pe iubitul ei: „Mie îmi place de el oricum!”, ne-a mărturisit cântăreața.

TJ Miles și Francisca sunt împreună de un an și ceva. Cei doi au recunoscut că formează un cuplu abia anul trecut, în luna aprilie, chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PROTV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
banner mihai albu png
Mihai Mitoșeru prezintă "Se strigă darul" la Kanal D
CRBL instagram jpg
cub anda calin png
ad21b831 0e14 4e80 bfd3 223bfd220361 jpg
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net