TJ Miles și Francisca, lovitură în televiziune. Au semnat cu Antena 1 și vor apărea într-o emisiune de la Antena Stars

Un nou proiect este pe cale să prindă contur la Antena Stars. Francisca (30 de ani) și TJ Miles (36 de ani) au semnat un contract cu Antena 1 și vor fi protagoniștii unui reality-show. Când va fi difuzat primul episod al emisiunii?

TJ Miles și Francisca vor apărea într-un reality-show la Antena Stars / foto: arhiva Click!
TJ Miles și Francisca vor apărea într-un reality-show la Antena Stars / foto: arhiva Click!

Antena Stars este pe cale să lanseze un nou proiect în care Francisca și TJ Miles, două celebrități care nu acum mult timp au avut o colaborare cu Pro TV, vor fi protagoniștii. Cei doi au semnat cu Antena 1 și vor apărea într-un reality-show ce va face furori pe micile ecrane.

TJ Miles și Francisca au bătut palma cu Antena 1

Filmările pentru noua emisiune au început în urmă cu câteva zile și urmăresc, bineînțeles, momente unice din viața celor doi. Show-ul ce promite să-i încânte pe telespectatori este programat să debuteze la mijlocul lunii octombrie, programul va fi difuzat o dată pe săptămână, iar filmările vor avea loc aproape zilnic, echipa de producție urmărindu-i pe cei doi nu doar în București, ci și în toate locurile în care ajung, potrivit cancan.ro.

Francisca a ajuns pentru prima oară pe micile ecrane în urmă cu 4 ani, când a înlocuit-o pe Viviana Sposub la „Vorbește lumea”, prezentând rubrica meteo. La acea vreme, ea declara că este încântată să facă parte din acest proiect, deși la început a precizat că a avut emoții. 

Doamne, ce mă bucur! Sunt foarte fericită, am ceva emoţii, dar eu sper că sunt constructive şi că o să facem treabă bună. Vreau să spun că atunci când eram micuţă, în preajma sărbătorilor de iarnă, aşteptam să îmi spună Busu că va ninge, vara aşteptam să îmi spună că va fi cald. Şi eram tare supărată când nu se întâmpla aşa. Acum sper să nu supăr niciun copil. Eu o să am grijă să ne distrăm, să fie cu veselie, cu voie bună. Acesta este scopul meu în această emisiune”, spunea Francisca, cu câțiva ani în urmă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner flick 2 png
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
netflix pixabay jpg
banner anisia gafton png
banner Radu Cosarca Mona Niculici
Banner George Mihăiță
netflix pixabay jpg
16EE2AE7 8DA9 4F50 A7F8 92B133981BC7 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net