Cum s-a vindecat Dima Trofim după moartea surorii sale

Ultima actualizare:
Dima Trofim a iubit-o foarte mult pe sora lui cea mare, Rodica
Dima Trofim a iubit-o foarte mult pe sora lui cea mare, Rodica

Anul trecut a fost unul greu pentru Dima Trofim, fost actor în „Pariu cu viaţa” şi concurent la „Ultimul trib”, cel mai dificil reality-show la care a participat până acum. Solistul, actorul şi vedeta TV şi-a investit banii câştigaţi într-o afacere bănoasă, un hotel restaurant aflat în buricul târgului, în care a investit alături de cel mai bun prieten al său.

Pentru Dima Trofim (30 de ani), anul trecut a fost unul plin, dar dificil, având în vedere că în timp ce se afla în Madagascar, pentru filmările la reality-showul „Ultimul trib” de la Antena 1, a aflat că sora sa a pierdut lupta cu cancerul. Solistul plecase în această competiţie ca să lupte pentru premiul cel mare de 100.000 de euro pentru a-şi ajuta sora, însă pe când era acolo, a aflat vestea proastă.

«Sora mea mai mare a fost ca și mama mea»

La scurt timp după ce a ajuns în Madagascar, parcursul lui Dima a fost oprit de cea mai proastă veste pe care o putea primi: sora lui a murit, motiv pentru care artistul s-a întors în Chișinău. 

„Nu poţi să ieşi din acea perioadă, trebuie doar să încerci să accepţi, să încerci, cu toate că nici asta n-am făcut, dar trebuie să mergi înainte. Nu accept, nu pot să accept. Însă am găsit puterea în mine de a merge mai departe. Eu sunt aşa datorită ei. Ea m-a educat, m-a făcut cine sunt şi datorită ei am absolut tot ce am. Îi simt prezenţa întotdeauna. Sora mea trebuia să trăiască! E greşeala doctorilor“, a declarat solistul, cu lacrimi în ochi, la Antena 1.

„Acum se fac investigaţii în acest caz şi o să am un răspuns cât de curând. Sora mea era în comă când m-au sunat părinţii, iar în câteva ore s-a stins. Vorbisem cu ea la telefon cu două zile înainte. Mi-a zis să fac bine acolo şi apoi mă întorc acasă. Ea ţinea foarte mult la cariera mea, îmi era alături. Ştiu că nu i-ar plăcea să fiu trist şi să plâng, iar eu vreau ca ea să fie mândră de mine. Unul dintre motivele pentru care am mers în «Ultimul Trib» a fost să o pot ajuta pe ea. A fost ceva spontan şi la fel de spontan s-a stins. Nu trebuia să fie aşa şi nu mi-a trecut prin cap că o să rămân fără ea. Sora mea mai mare a fost ca şi mama mea. Pot spune că am două mame, dar acum una e în Ceruri“, a mai adăugat el, la emisiunea „Prietenii de la 11“, la acea vreme,

Face afaceri cu Dima Melnic

Întors în ţară, şi-a ajutat familia şi s-a implicat foarte mult în afaceri. De trei ani jumate, alături de Dima Melnic de la „Dansez pentru tine” şi „Ninja Warrior” se ocupau de un restaurant de sushi din Centrul Vechi.


    Dima Melnic şi Dima Trofim sunt prieteni şi parteneri de afaceri
Dima Melnic şi Dima Trofim sunt prieteni şi parteneri de afaceri

Acum cei doi au vândut locul şi sâmbătă seara au deschis un hotel restaurant cu produse de sushi, „Sushi Time”, la parterul hotelului Lafayette, din Bulevardul Ferdinand nr.1. „Scopul meu era să o ajut pe sora mea, cu banii câştigaţi la «Ultimul trib», însă nu am mai apucat”, ne-a spus solistul la deschiderea unde au participat Vica Blochina, Criss şi Vlad din „Fructul oprit” sau Sorana, ex ASIA, cu iubitul.

Dima Melnic şi Dima Trofim sunt prieteni şi parteneri de afaceri
Dima Melnic şi Dima Trofim sunt prieteni şi parteneri de afaceri

La restuarantul celor doi Dima se pot consuma multe produse din peşte, pacheţele de sushi, meniuri care costă între 329, 169 şi 120 de lei tăvile mari sau între 44 şi 20 de lei un platou mai mic, în funcţie de cerere şi aranjament. Tot aici puteţi mânca gustări reci, alte specialităţi din peşte sau dulciuri, se pot bea cocktailuri, vinuri şi bere sau sucuri, cafea şi ceaiuri.

Și alte vedete au investit în restaurante și cluburi

Dima Trofim şi Vica Blochina au fost colegi în „Ferma Vedetelor” şi au rămas prieteni
Dima Trofim şi Vica Blochina au fost colegi în „Ferma Vedetelor” şi au rămas prieteni

Localul lui Dima este în apropierea „Casei cu Nuci”, deţinut de Sorana (35 de ani), cea care i-a fost colegă la reality-show-ul Antenei 1. „Suntem prieteni, nu rivali, de aceea sunt şi aici. Avem produse diferite”, ne-a spus solista. Click! a mai aflat că fosta membră ASIA mai are o afacere cu tricouri şi e ajutată de iubitul ei Cătălin, cu care e împreună de un an, dar şi de membrii familiei ei.

Aşa arată localul Soranei - „Casa cu nuci”
Aşa arată localul Soranei - „Casa cu nuci”

Şi fostul lor coleg Ionuţ Iftimoaie (39 de ani) are o firmă de pază, cu 400 de angajaţi, dar este şi director general la «Clubul sportiv Metrorex», care are 300 de sportivi. El e şi imaginea unui centru de agrement din Comăneşti, Bacău. Fostul concurent de la “Te cunosc de undeva”, Iulian-Adrian Popescu, cunoscut ca şi Cuza din trupa “Noaptea Târziu” şi-a deschis la sfârşitul anului trecut o cafenea pentru vloggeri.

Cuza de la „Noaptea Târziu” şi-a deschis local pentru vloggeri
Cuza de la „Noaptea Târziu” şi-a deschis local pentru vloggeri

“La Vlogin Café, din bulevardul Mărăşeşti pot veni vloggeri şi bloggeri să bea ceva, să filmeze, să se cunoască şi să se împrietenească. Fiecare masă are prize pentru laptopuri, pentru ce au ei nevoie”, ne-a spus Cuza la deschiderea clubului. După ce a câştigat primul sezon din „Exatlon”, Vladimir Drăghia a donat premiul, însă din resursele proprii şi ce a mai câştigat pe lângă, şi-a achiziţionat un apartament, nu foarte mare, în zona Băneasa.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net