Cum s-au cunoscut Daiana Anghel și Sorin Gonțea, câștigătorii Power Couple. Se știau cu mult înainte de a deveni un cuplu

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au avut o relație lungă și complexă înainte de a forma un cuplu, inclusiv perioade în care au fost despărțiți. După cinci ani de la întâlnirea lor, au decis să se căsătorească și să oficializeze relația lor printr-o ceremonie civilă.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea sunt ultimii câștigători ai Power Couple / foto: arhiva
Daiana Anghel și Sorin Gonțea sunt ultimii câștigători ai Power Couple / foto: arhiva

Câștigătorii primului sezon al emisiunii Power Couple România au împărtășit perspectivele lor asupra relației în afara lumii televizate și a competiției.

Când vine vorba de gestionarea conflictelor acasă, Daiana și Sorin au dezvăluit că rareori se confruntă cu astfel de situații.

Disputele apar, în general, din diferențele lor de abordare, cu Sorin fiind mai degrabă emoțional și Daiana adoptând o abordare rațională.

Cu toate acestea, ei au învățat să-și accepte diferențele și să își găsească un echilibru în relație, astfel încât niciun conflict să nu escaladeze într-un scandal major.

Începuturile relației Daianei cu Sorin 

Începuturile relației lor nu au fost spectaculoase, ci mai degrabă rezultatul unei cunoașteri îndelungate și a unei evoluții naturale. După ce au trecut prin perioade de despărțire, relația lor s-a consolidat odată cu cererea în căsătorie făcută de Sorin, urmată de cununia civilă la aproximativ cinci ani de la începutul lor.

„Nu este nimic spectaculos în povestea noastră, am ajuns să fim împreună după mulți ani în care niciunul nu și-a pus problema că vreodată vom forma un cuplu și deja ne știam foarte bine. Au fost și perioade în care am fost despărțiți, dar totul s-a încheiat până la urmă cu cererea lui So în căsătorie și am făcut cununia civilă după aproape 5 ani de la momentul începutului”, a declarat Daiana, pentru VIVA.

În ceea ce privește conviețuirea, Daiana și Sorin s-au mutat împreună abia după căsătorie, când au decis să locuiască împreună în Brașov. Adaptabilitatea și respectul reciproc pentru spațiul personal au facilitat integrarea lor în viața cotidiană, fără a întâmpina dificultăți majore.

Relația lor cu socrii este una armonioasă, având în vedere că Daiana îi cunoștea pe părinții lui Sorin înainte ca cei doi să fie împreună. Această apropiere a fost favorizată de relațiile preexistente ale lui Sorin cu prietenii și familia sa.

„Amândoi ne înțelegem foarte bine cu socrii, nu sunt multe de spus. Eu i-am cunoscut pe părinții lui So cu mult înainte să fim împreună, pentru că și pe So, și pe prietenii lui i-am cunoscut cu mult înainte să fim împreună, așa a fost contextul”, a mai spus Daiana. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net