Cum s-au derulat filmările pentru Revelionul de la Antena 1

Ultima actualizare:

    Dan Negru şi-a ajutat colegii  să care recuzitaFoto: CAPS
Dan Negru şi-a ajutat colegii să care recuzitaFoto: CAPS

Revelionul fără Dan Negru (44 de ani) nu e Revelion, aşa că pregătiţi-vă, căci şi anul acesta, în Noaptea dintre Ani, “regele audienţelor” va fi gazda unui show de zile mari, reunind artişti de muzică populară, dar şi actori şi cântăreţi din noua generaţie. În pauze era forfotă mare, dar când se striga “Acţiune!”, toţi îşi intrau cuminţi în roluri.

Două zile la rând, zeci de vedete s-au reunit pe platourile de filmare de la “Semănătoarea”, în Bucureşti, pentru realizarea megashow-ului de Revelion, de la Antena 1, un program distractiv, care va dura în jur de 5-6 ore. Ca şi anii trecuţi, Dan Negru va fi gazda concursului de genul “cu mască, fără mască”. Două tabere, formate din fete şi băieţi se vor chinui să ghicească cine se ascunde sub tonele de machiaj. Gina Pistol, Diana Munteanu, Ruby, Anna Lesko, Irina Loghin, Maria Cârneci, Maria Buză, Dana Săvuică, Daniela Crudu şi Alina Eremia au făcut front comun împotriva echipei băieţilor, formată din Pepe, Florin Ristei, Jean de la Craiova, Radu Ille, Liviu Vârciu, Dorian Popa, Andrei Ştefănescu, Matteo, Aurelian Temişan, nea Marin şi Andrei Duban.

Reporterii Click!, prezenţi la faţa locului, au stat cu ochii pe tot ce mişcă. În pauze, Gina Pistol şi Ruby se plimbau desculţe, în timp ce Anna Lesko şi Irina Loghin se odihneau într-o sanie uriaşă. Îşi consultau telefoanele, după care butonau de zor. Maria Cârneci, sufletul petrecerii, Daniela Crudu, dar şi Giani Kiriţă, trăgeau cu nesaj dintr-o ţigară, în dreptul unei ferestre deschide. Scoteau pe rând capul de geam, ca să ia şi o gură de aer. Tot la etaj, Dan Negru îşi refăcea machiajul, iar Liviu Vârciu ne-a întâmpinat cu umor, în stilu-i caracteristic: “Am nişte cârnăciori, vreţi?”.

Giani Kiriţă şi Maria  Cârneci au fumat  ca turcii, în pauze
Giani Kiriţă şi Maria Cârneci au fumat ca turcii, în pauze

Într-o altă cabină, o vedetă era înconjurată de şapte doamne de la machiaj: “Stai liniştită!”, spune una dintre cele şapte. “Nu pot! Mă mănâncă nasul!”, răspunde o voce feminină din spatele măştii, realizată în trei ore. Minutele se scurg, iar vedetele apar una câte una pe platou. Se strigă “Acţiune!”. Se lasă o linişte mormânt. Matteo şi Gabriel Cotabiţă stau drepţi, ca-n armată, iar dansatoarele se învârt ameţitor în jurul lor.

La finalul piesei, apare prima persoană machiată. Taberele îşi dau cu presupusul: “E Delia”, “Ba nu, e Lora!”. Se fac şi glume, Maria Cârneci fiind cea care a stârnit hohote de râs: “Ca să se convingă că e Delia, Matteo a ciupit-o de fund!”, a spus îndrăgita solistă, bătând un apropo la relaţia pe care cei doi au avut-o în urmă cu mulţi ani.

Filmările s-au prelungit mult în noapte, iar rezultatul muncii lor va putea fi vizionat pe 31 decembrie. Anul acesta, pentru prima oară, petrecerea de Revelion nu va beneficia şi de un joc de artificii. Nu de alta, dar incidentul din clubul Colectiv, soldat cu 62 de morţi şi sute de răniţi, a băgat spaima în producătorii tv. Totuşi, doi pompieri supravegheau filmările.

În anii trecuţi, la finalul emisiunii  Dan Negru aprindea pe platoul  de filmare sute de artificii
În anii trecuţi, la finalul emisiunii Dan Negru aprindea pe platoul de filmare sute de artificii
image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png