Cum sărbătorește Adriana Iliescu ziua de 1 martie: „Eu cu fiica mea ne…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

De astăzi, calendaristic, este primăvară, iar tradiția spune că de 1 martie, odată cu începerea noului anotimp, fetele trebuie să ofere mărțișoare la domni, iar domnii să le ofere de 8 martie doamnelor. Prin urmare, Adriana Iliescu (85 de ani), cea mai bătrână mamă din România, a mărturisit pentru Click! că atât ea, cât și fiica sa, s-au pregătit pentru ziua de astăzi.

Adriana Iliescu a șocat o țară întreagă când la vârsta de 66 de ani a adus pe lume o fetiță sănătoasă prin fertilizare in vitro. Timpul a trecut, iar acum Eliza a devenit o adevărată domnișoară de 19 ani, ce este studentă la două facultăți: Litere și la Științe Umane. Tânăra a primit o educație aleasă din partea mamei sale care și-a dorit-o foarte mult.

„Astăzi, de 1 martie, am cumpărat mărțisoare pentru a le da celor dragi, prietenilor și persoanele care ne sunt alături. Eu cu fiica mea ne oferim reciproc mărțișoare. Mai avem și prieteni născuți pe 1 martie și tot așa. Astăzi este o zi frumoasă și plină pentru noi. Acum sper să țină și vremea cu noi. Facem ce face toată lumea, altceva nimic special”, ne-a spus Adriana Iliescu.

Răspuns evaziv

Timpul a trecut, iar Eliza a crescut. Așa că întrebările și curiozitățile tinerei nu au întârziat să apară.

„M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, spunea Adriana Iliescu public.

Click! spune

Adriana Iliescu a fost profesor universitar de literatura română și autoare de povești pentru copii. În 2005, aceasta a intrat în Cartea Recordurilor, drept cea mai în vârstă femeie care a dat naștere unui copil. Avea 66 de ani și 8 luni atunci, iar acum are are 85 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net