Uluitor! După Adriana Iliescu, o altă femeie a adus pe lume un copil la 70 de ani

Ultima actualizare:

În ultimii ani, a devenit ceva mai comun să vedem mame care nasc ceva mai târziu în viață! Cu toate acestea, încă rămâne foarte surprinzător să auzm că o femeie din India a născut primul copil la vârsta de tocmai 70 de ani!

Femeia a născut la 70 de ani / foto: spm
Femeia a născut la 70 de ani / foto: spm

În ultimii ani, a devenit destul de comun să vedem mame care nasc ceva mai târziu în viață! Cu toate acestea, mai mult ca sigur că încă vom rămâne foarte surprinși să auzim că o femeie din India a născut primul copil, potrivit informațiilor oferite de către cei de la santeplusmag.com, la vârsta uluitoare de tocmai 70 de ani!

Se pare că totul se datorează medicului ginecolog Naresh Bhanushali, din statul indian Gujarat. Datorită eforturilor sale, tratamentul de fertilizare in vitro prin care a trecut noua mamă, Jivuben Vallabhai Rabari, a avut succes! Chiar și așa, medicul a recunoscut că nu a mai văzut un asemenea caz în toți cei 20 de ani ai carierei sale!

O femeie din India a devenit mamă la 70 de ani

Se pare că Jivuben Vallabhai Rabari se află într-un mariaj fericit, de 45 de ani! Însă, singurul regret pe care atât ea cât și soțul ei l-au avut a fost faptul că nu au putu avea un copil! Cu toate acestea, femeia nu a vrut să se dea bătută, iar indiferent cât de dificil i-a fost să acceseze informații, trăind în India rurală, Jivuben Vallabhai Rabari a reușit să învețe cât mai mult posibil despre fertilizarea in vitro, așa că a cerut, apoi, ajutorul medicilor.

Cu toate acestea, medicii din India nu au dorit să ofere o asemenea procedurii femeii în vârstă de 70 de ani. Însă, lucrurile s-au schimbat atunci când Jivuben Vallabhai Rabari l-a întâlnit pe medicul ginecolog Bhanushali. Acesta a spus că mai mulți membri ai familiei sale au avut copii cu ajutorul aceste proceduri, de care chiar el s-a ocupat!

Iar, în cele din urmă, în ciuda riscurilor uriașe, tratamentele aplicate de către medic au dat roade, iar femeia a născut prin operație cezariană, un copil sănătos!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net