Cum scapă Andreea Marin de kilogramele acumulate de Sărbători

Ultima actualizare:

    Andreea MarinFoto: arhiva personală
Andreea MarinFoto: arhiva personală

Andreea Marin a renunţat la dietă în preajma Sărbătorilor, şi a dat iama în bunătăţile preparate.

Vedeta a publicat pe pagina de Facebook, un mesaj în care a mărturisit că nu s-a putut abţine în faţa cozonacilor şi a sărmăluţelor, şi că a venit momentul să se întoarcă la regimul de viaţă sănătos. 

"Dragii mei, dragile mele,După sărbatorile în care nici măcar eu nu am rezistat în faţa cozonacilor pufoşi şi a sărmăluţelor gustoase, este timpul să dăm o mână de ajutor corpului nostru, care are nevoie de reechilibrare. Fiecare dintre voi face propriile alegeri (dietă, sport, diverse terapii...), dar pentru că am fost întrebată direct câte kilograme am acumulat şi cum voi scăpa de ele, răspund fără ocolişuri: două kilograme, în condiţiile în care am o viaţă echilibrată pe tot parcursul anului, bazată în proporţie de 80% pe hrană sănătoasă, mişcare, detoxifiere o dată la 6 luni. Chiar dacă nu mi-am refuzat nici plăcintele, nici cozonacul, sărmaluţele sau piftia, am avut grijă ca moderaţia să fie în continuare un principiu de bază pentru mine. În acest fel, două kilograme în plus nu sunt o mare problemă şi pot reveni la regimul de viaţă sănătos mult mai uşor, fără să fi simţit că îmi refuz plăcerile culinare ale sărbătorilor.

''Ce fac eu, am fost întrebată, pentru a reechilibra balanţa? În primul rand, revin la regula 80% hrană cât mai sănătoasă, fără chimicale, bazată pe plante verzi, legume şi fructe, şi credeţi-mă că se poate găti minunat în acest fel. 20% înseamnă abaterile de la regulă, astfel încât îmi permit din când în când şi o bucată de carne fragedă, brânzeturile preferate sau alte bunătăţi. Evit cât pot de mult zahărul şi făinoasele, chiar dacă nu le exclud 100%, deşi am voinţă să o fac la nevoie. În al doilea rând, revin la diversele forme de mişcare ce-mi plac, ţinând cont de faptul că am 40 de ani, deci disciplina este foarte importantă, dar în acelaşi timp mi-am demonstrat deja că această vârsta poate fi traită mai frumos decat la 20", a dezvăluit Andreea Marin pentru prietenii virtuali. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net