Cum se înțelege Cleopatra Stratan cu Edward Sanda, la doi ani de la căsătorie: „Noi nu reușim să...”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele tinere cupluri din showbiz. Și-au unit destinele în urmă cu doi ani de zile, iar de atunci și până în prezent căsnicia lor funcționează cum nu se putea mai bine. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda / foto: Social media
Cleopatra Stratan și Edward Sanda / foto: Social media

Cei doi îndrăgostiți au trecut prin mai multe teste de-a lungul timpului, iar relația lor le-a trecut pe toate. Împreună au acceptat provocarea „America Express” și, chiar dacă presiunea a fost mare, legătura dintre ei a devenit și mai consolidată.

Cleopatra Stratan: „Știm când să lăsăm unul de la altul”

Recent, fiica lui Pavel Stratan a vorbit despre relația cu soțul ei, cântărețul Edward Sanda. Echilibrul este cuvântul-cheie pentru buna funcționare a căsniciei lor. Cleopatra a mărturisit că iubirea dintre ei este atât de puternică, iar certurile nu își au locul între ei.

„Noi nu reușim să ne certăm niciodată. Cred că e o chestie de înțelegere reciprocă, adică ne cunoaștem atât de bine unul pe celălalt încât știm când să lăsăm unul de la altul atunci când sunt diferite situații.

Atâta timp cât ne iubim foarte mult, ne respectăm unul pe altul și ne știm limitele, ajungem întotdeauna la un punct comun și la o înțelegere, deci cearta nici nu ajunge. Noi suntem un cuplu foarte echilibrat”, a mărturisit Cleopatra Stratan la Acces Direct.

„Aveam 15 ani când l-am întâlnit pe Edi” 

Artista l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț pe vremea când avea doar 15 ani. Deși era o adolescentă, a rămas cu gândul la el, urmând ca 3 ani mai târziu să o ceară în căsătorie.

„Nu știu dacă se poate exprima în cuvinte, cred că e o chestie pe care doar poți să o simți. Eu am simțit-o la o intensitate atât de mare încât mi-am dat seama că el ar putea să fie cel cu care mi-aș dori să-mi petrec restul vieții. Aveam 15 ani când l-am întâlnit pe Edi, dar oricum mi-a rămas în minte. Trei ani mai târziu, la 18 ani, m-a cerut în căsătorie!”, a mai spus Cleopatra Stratan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net