Cum se revan╚Öeaz─â Ilie N─âstase fa╚Ť─â de Brigitte. I-a preg─âtit o mare surpriz─â

simeon stalpnicul png
Ilie și Brigitte sperau să repare lucrurile, dar cei doi par că nu mai ajung la un consensFoto: Facebook

Brigitte Sf─ât ar putea fi privit─â de mul╚Ťi drept o mare norocoas─â, c─âci so╚Ťul s─âu, fostul tenismen Ilie N─âstase, ├«╚Öi permite s─â-i fac─â orice poft─â, oric├ót de costisitoare ar fi. Cu toate acestea, lucrurile nu mai stau ca pe roze ├«ntre ei, iar bruneta recunoa╚Öte deschis acest lucru.

Ilie nu mai este la fel de romantic ca la ├«nceput. Unde mai pui c─â a ╚Öi c─âlcat str├ómb, iar so╚Ťia i-a confruntat amanta. Chiar dac─â s-au ├«mp─âcat, Brigitte nu las─â nicio ╚Öans─â de a-i aduce aminte de escapada cu blonda Cici, a╚Öa cum a f─âcut-o ╚Öi ├«n urm─â cu pu╚Ťin timp, la petrecerea de ziua ei. Cu aceast─â ocazie, fostul sportiv i-a f─âcut cadou so╚Ťiei o afacere de 50.000 de euro, un butic cu haine de la cele mai mari branduri.

Nici de Valentine's Day nu a uitat, semn c─â vrea s─â recapete ├«ncrederea parteneri sale de via╚Ť─â, a╚Öa c─â a surprins-o cu o geant─â foarte scump─â, de c├óteva mii de euro, una de la Chanel, o firm─â de la care Brigitte si-a tot ├«mbun─ât─â╚Ťit colec╚Ťia de-a lungul timpului.

simeon stalpnicul png
Cadoul lui BrigitteFoto: Facebook
Angelina Jolie (2) jpg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
lama margherita clejani fulgy jpg
alec baldwin jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg