Dan Chişu, obligat să-i plătească pensie băiatului său bolnav

Ultima actualizare:
Dan Chișu nu și-a asumat niciodată paternitatea în acest caz
Dan Chișu nu și-a asumat niciodată paternitatea în acest caz

Nu mai are încotro. Dan Chişu a pierdut lupta în instanţă şi trebuie să scoată lunar din buzunar 3.000 de lei pentru a contribui la întreţinerea fiului pe care îl are cu Manuela Hărăbor, diagnosticat cu autism.

Actriţa Manuela Hărăbor (47 de ani) duce o luptă continuă pentru fiul ei, Andrei (25 de ani), care suferă de autism şi are nevoie de tratamente. Şi, pentru că doreşte un sprijin financiar permanent şi din partea tatălui fiului ei, Dan Chişu (59 de ani), artista l-a dat în judecată anul trecut. Iar magistraţii i-au dat imediat dreptate. L-au obligat pe Dan Chişu să plătească 3.000 de lei lunar, cu titlu de pensie de întreţinere, începând cu 6 mai 2015 şi până la ”încetarea stării de nevoie”.

Artistul nu a fost de acord şi a contestat decizia. Se pare că nu numai suma l-a nemulţumit pe cunoscutul actor şi regizor, ci demersul Manuelei Hărăbor în sine. ”De când a deschis acţiunea în instanţă pentru a avea o garanţie că acesta o ajută cu banii pentru băiat, care a făcut mari progrese de când merge la tratament, nu a mai văzut nici un leu de la Dan Chişu. El îi mai dădea din când în când diferite sume, dar de atunci se pare că s-a supărat şi nu a mai contribuit cu nimic”, declara, pentru Click!, un apropiat al celor doi artişti. De vineri însă Dan Chişu nu mai are încotro şi trebuie să-şi ajute fiul. Magistraţii i-au respins  apelul, ca fiind ”nefondat”, iar hotărârea este definitivă.

S-a ferit să-şi recunoască fiul

Manuela, alături de Rareș Stoica
Manuela, alături de Rareș Stoica

Dan Chişu a preferat întotdeauna statutul de burlac. Relaţia lui cu Manuela Hărăbor a fost scurtă, dar intensă, iar rodul dragostei lor a fost Andrei, diagnosticat cu autism. Deşi Manuela a rupt la un moment dat tăcerea, declarând că regizorul e tatăl biologic al copilului, acesta s-a încăpăţânat să nu-l recunoască. “Relaţia mea cu Manuela a fost temporară. Se spune că Andrei e copilul meu. Dacă e sau nu e, asta n-o ştie decât Dumnezeu”, a încercat Chişu să se eschiveze elegant. În 2010 însă, revista VIP a publicat o fotografie, preluată şi de Click! la acea vreme, cu Dan, Andrei şi Manuela, care nu face decât să-l dea de gol pe Chişu.

Hărăbor, părăsită de ultimul iubit?


    Manuela, alături de Rareș Stoica
Manuela, alături de Rareș Stoica

Manuela Hărăbor îşi găsise în sfârşit liniştea alături de actorul Rareş Stoica, cu care era împreună de aproape patru ani. Apropiaţii lor au povestit pentru Click! că cei doi s-ar fi despărţit în vara anului trecut, unul dintre motive fiind procesul cu Dan Chişu şi faptul că actriţa îi acorda mai multă atenţie fiului ei. Hărăbor a mai fost căsătorită 17 ani cu israelianul Soli Shaltiel, de care a divorţat în 2010. Manuela a mai fost măritată în tinereţe cu Dan Alexandru, de care a divorţat pentru Dan Chişu. Cu toate că l-a iubit enorm pe Dan Chişu, Manuela Hărăbor nu şi-a oficializat niciodată relaţia cu tatăl copilului ei. 

image
image
image
image
image
image
banner vica blochina png
banner catinca roman png
img jpg
culita implant png
marilyn monroe
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net