Dana Rogoz, vacanță inedită pe o insulă mai puțin cunoscută din Grecia. Imaginea cu care i-a cucerit pe fani. „La asta chiar nu mă așteptam”

Dana Rogoz (39 de ani) a plecat în Grecia alături de soțul ei pentru a participa la un festival. Vedeta a avut câteva ore libere, așa că a decis să îmbrace costumul de baie pentru a se relaxa pe plajă.

Dana Rogoz
Dana Rogoz

Dana Rogoz a făcut plajă pe o insulă celebră din Grecia

În ciuda vârstei și a faptului că este mamă a doi copii, Dana Rogoz are o siluetă demnă de invidiat. Vedeta a publicat câteva imagini în costum de baie, de pe o plajă din Grecia, acolo unde se află împreună cu soțul ei. Sexy, atrăgătoare și într-o formă fizică de invidiat, actrița a făcut furori printre fanii din mediul online.

Mai mult, aceasta s-a bucurat atât de mult de experiență, încât a mărturisit că se va întoarce pe insula Spetes împreună cu cei 2 copii, pentru a explora locul în care s-a filmat filmul ei preferat „The Lost Daughter”.

„La asta chiar nu mă așteptam: să fac baie în luna octombrie, într-o insulă din Grecia. De fapt, Radu și cu mine simțim că am primit bonus o mini-vacanță, care nu era deloc în planul nostru acum o lună de zile, înainte de a primi invitația oficială la acest festival de film. Seara sunt proiecțiile din cadrul festivalului, așa că în afara câtorva întâlniri, în restul zilei putem să explorăm această micuță insulă, numită Spetes.

Așa că azi am închiriat un scuter cu 20 de euro pe zi, și într-o oră am înconjurat-o. Și ne-a plăcut atât de mult, încât evident că ne-am făcut planuri să ne întoarcem și cu copiii. Apropo de filme, este insula pe care s-a filmat „The Lost Daughter”, un film care mi-a plăcut foarte mult și despre care v-am vorbit aici. Voi ați ajuns până acum în Spetes?”, a scris Dana Rogoz în dreptul fotografiilor publicate pe Instagram.

Dana Rogoz în Grecia / Foto: Instagram
Dana Rogoz în Grecia / Foto: Instagram

„Ești exemplul că se poate”

Fanii Danei Rogoz au luat cu asalt secțiunea de comentarii, unde i-au făcut o mulțime de complimente pentru felul în care arată după cele două sarcinii.

„Arăți atât de bine!”/ „Ești foarte frumoasă”/ „Mie mi-ar fi rușine să arăt așa după doi copii. Spune-ne care este secretul. Ești exemplul că se poate” / „O femeie simplă, decentă și frumoasă”/ „Ești unică prin felul de a fi” / „Ce frumoasăăă..și simplă...arăți excepțional după 2 sarcini. Bravo ție, ține-o tot așa”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Adina Halas si fiul png
banner mariana moculescu png
papil panduru jpeg
anca turcasiu colaj instagram jpg
WhatsApp Image 2024 10 13 at 21 19 20 jpeg
banner cosmina pasarin png
image png
catalin scarlatescu instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net