Cum a ajuns un cerșetor să râdă de Dani Oțil? „Am început să trag de alea…”

Ultima actualizare:

Dani Oțil a povestit un moment uluitor. Cunoscutul moderator a ajuns să fie ridiculizat de un cerșetor în timp ce se afla la cumpărături. Tot episodul este unul spumos. El scoate în evidență modul cum reușim uneori să ne complicăm traiul și să ne stricăm liniștea. Povestea lui Dani e cumva povestea tuturor.

Dani Oțil, poveste amuzantă de la cumpărături
Dani Oțil, poveste amuzantă de la cumpărături

Toată aventura soțului Gabrielei Prisăcariu a pornit de la niște „roșii naturale” primite cadou de la o vecină. Imediat, simpaticului moderator TV i s-a făcut poftă de niște brânză, iar soția s-a hotărât atunci să-i facă o listă un pic mai mare de cumpărături.

Vezi și: Motivul pentru care Dani Oțil nu-și dorește al doilea copil 

„Să vedeți ce-am pățit zilele trecute. Mi-a adus vecina roșii, a zis că sunt naturale, bio, deși aveam roșii în frigider, le-am ales pe alea. Și am zis: Știi ce ar merge cu roșiile? Ar merge d-aia de oaie tare, învechit. 

Nu rata: Fiul lui Dani Oțil a împlinit 10 luni! Cu ce gest și-a surprins părinții: «Nu eu l-am învățat»

Și a zis soția că ar merge și dacă mă duc să iau și pâine. Și a strigat soția: Dar, dacă tot te duci, ia și un salam. Dar a mai zis să iau apă. Am luat mașina soției, că eu n-am mașină, eu sunt cu scuterul”, a povestit Dani Oțil.

Dani Oțil și un cerșetor, moment inedit! „A râs ală de mine”

Ajuns la cumpărături, colegul lui Răzvan de la matinalul de la Antena 1 și-a dat seama că are nevoie de un coș pentru o căra toate lucrurile apărute de la o simplă dorință de mânca brânză cu roșii. Dar, spre surpinderea lui și a unui cerșetor, Dani Oțil nu avea la el 50 de bani pentru a lua coșul de cumpărături.

„Mi-am dat seama că nu pot căra toate lucrurile astea cu mâna, m-am dus să iau un coș, și când să-l iau mi-am dat seama că nu am 50 de bani. A râs de mine cerșetorul de la coș, că el avea 50 de bani, și eu nu aveam. Am început să trag de alea… a râs ăla de mine”, a declarat Dani Oțil, potrivit Spynews.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, la un pas de divorț! Motivul este unul surprinzător

Sfatul lui Dani Oțil, după aventura de la cumpărături

În final, vedeta a tras și o concluzie importantă după episodul de la cumpăruturi. Vă reamintim că toată aventura hazlie și agitată a lui Dani Oțil a pornit de la câteva roșii pe care a acceptat să le primeasă de la o vecină, deși vedeta a recunoscut că avea roșii în frigider.

„Mi-am complicat viața foarte mult de la niște roșii. Dacă aveți roșii nu le faceți cadou, că nu știi cum se ajunge la un divorț”, a relatat prezentatorul cu șarmul care-l caracterizează.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net