De ce nu face nunta Betty Stroe? Trăiește în concubinaj de 15 ani! Iată ce susține solista

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Betty Stroe, fosta solistă de la trupa Etnic, trăieşte de 15 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de impresarul și managerul ei, Zsolt Kapros. Cei doi și-au făcut și o casă împreună, dar tot amână nunta, pe motiv că nu e momentul. Solista este de părere că „o hârtie” nu consolidează nici pe departe o relaţie.

Trăiesc în concubinaj de 15 ani de zile și nu au nici acum timp de nuntă! Betty Stroe și impresarul ei, Zsolt Kapros, sunt un cuplu care rezistă timpului, deși nu au trecut nici până acum pe la altar.

Betty Stroe: „Nu ne arde acum să organizăm nunta!”

Cântăreața și iubitul ei tot amână nunta de ani buni. La începutul relației, cei doi nu au considerat că au nevoie de o patalama la mână, iar acum, după 15 ani de conviețuire, sunt prea ocupați cu construcția noii vile sau demararea de noi afaceri.

Nu am acum gândul acela și nici cheful de floricele pe masă, fluturași și mai știu eu ce. Cândva trebuie, totuși, să se întâmple și asta. Eu mi-aș dori să se întâmple, să mă văd îmbrăcată în rochia aia de mireasă, pe care mi-am dorit-o întotdeaua.

Dar, nu ne arde nouă acum să organizăm o nuntă. E prea mare bătaie de cap. Ne tot gândim întâi să facem aia, și aia. Oricum, noi ne prezentăm și acum ca soț și soție, că tot aia e! Mai contează un act?!”, ne-a mărturisit fosta solistă de la trupa Etnic.

Betty Stroe (37 de ani) și iubitul ei, managerul ei, Zsolt Kapros, s-au apucat pe pandemie să-și construiască o casă la munte. Cei doi lucrează de vreo trei ani de zile la vila imensă, de la Telega, județul Prahova.

Cine este Betty Stroe?

Betty Stroe și-a început cariera muzicală pe când avea doar 4 ani, la Palatul Național al Copiilor. În scurt timp, ea a devenit solista Grupului “Allegretto”, iar, mai apoi, a fost componenta principală a Ansamblului „Românașul”.

Între 2001 și 2007, Betty a fost solista trupei Etnic și a interpretat piese foarte cunoscute publicului, precum: „Sunt o fată frumușică”, „Zorilor”, „Venin” și „Blestem”.

Din 2008, Betty a ales, însă, să se lanseaze într-o carieră solo și a făcut atunci și o schimbare radicală de stil muzical. În 2015, solsita a început colaborarea cu celebrul Wilmark pentru proiectul „Tequila Party”, un show spectaculos de muzică și dans, cu schimbări de costume, show de lasere și momente de dans.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net