De ce s-a despărțit Ovidiu Lipan Țăndărică de prima soție. Cu ce ocupă acum fosta lui parteneră: „Este o femeie deșteaptă”

Ultima actualizare:

Cunoscutul intrumentist Ovidiu Lipan Țăndărică (71 de ani) are o poveste de viață desprinsă parcă din filme. A ales să-și deschidă sufletul și să vorbească despre prima lui căsnicie. Cine este femeia care în trecut i-a devenit soție, dar și ce anume i-a urat la despărțire, aflați din rândurile de mai jos. 

Ovidiu Lipan Țăndărică / foto: arhiva Click!
Ovidiu Lipan Țăndărică / foto: arhiva Click!

În perioada anilor 80, pe vremea în care se afla în Germania - țara în care a locuit o vreme, a fost căsătorit cu Sabina, de profesie scriitoare, care i-a dăruit un fiu, pe Alexander. Totuși, cei doi s-au despărțit atunci când artistul a decis să revină în România, iar Sabina a ales să rămână în țara sa natală.

Ovidiu Lipan Țăndărică: „Am lăsat totul acolo, în Germania”

Toboșarul trupei Pheonix a luat decizia de a reveni în România, dorul de casă și profesia muzicală fiind motivele care l-au determinat să recurgă la o asemenea decizie. 

Sabina nu a putut să-l însoțească, astfel că au decis să se despartă civilizat și să continue să se respecte pentru trecutul frumos pe care l-au avut împreună. 

„Fosta mea soție, având în Germania un trust de presă și fiind legată de serviciu, nu a putut să mă însoțească în România, a preferat să rămână în țara ei natală. Am vorbit, ca doi oameni maturi, ne-am înțeles, m-a înțeles, ceea ce e mare lucru. Ne-am despărțit prietenește, dar nici că se putea în alt fel, este o femeie deșteaptă, de cultură, un om extrem de înțelegător.

Când i-am spus că vreau să mă întorc în România, că mă topesc de dor, Sabina m-a privit cu blândețe și mi-a zis: „Du-te și fă-ți drumul tău în viață!”. Așa că am revenit acasă, m-am întors, la publicul meu, ca să fac muzică, artă, departe însă de a mă implica în vreo grupare politică.

Am revenit în România, am lăsat totul acolo, în Germania, pentru că eu, aici, în țara mea, am vrut și vreau să trăiesc, să mă desfășor ca artist, aici mă simt eu cel mai bine”, a mărturisit toboșarul, într-un interviu playtech.ro.

Și-a refăcut viața sentimentală 

Artistul și partenera sa / foto: social media
Artistul și partenera sa / foto: social media

La scurt timp după despărțirea de fosta soție, Ovidiu Lipan Țăndărică și-a refăcut viața sentimentală și a vorbit despre relația cu femeia care îi stă alături de mai bine de două decenii: 

„Eu am 71 de ani. În viață, sunt mai multe forme de iubire. Este iubirea de început, iubirea sexuală, atracția fizică, însă iubirea de suflet rămâne veșnică. Și cu asta am spus totul!”, a mai spus Ovidiu Lipan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net