Cum se simte Ovidiu Lipan Țăndărică la 70 de ani: „Nici nu îmi doream mai mult”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe 31 ianuarie, Ovidiu Lipan Țăndărică a împlinit 70 de ani, așa că a sărbătorit, zilele trecute, înconjurat de prieteni și de managerul său Radu Groza, care i-a plănuit o petrecere într-un restaurant din Capitală, cu un meniu tradițional și gustos.

Ovidiu Lipan Țăndărică, sărbătorit cu fast 

Dan Negru, Nicu Covaci, Mona Muscă, Mugurel Vrabete de la Holograf, Radu Almășan din trupa Bosquito, Gheorghe Turda și mulți alții i-au urat artistului “La mulți ani” și s-au distrat alături de el.

„Mă simt extraordinar de bine, sunt înconjurat de prieteni, de prieteni adevărați și e o bucurie extraordinară. Mai mult nici nu îmi doream.", a declarat binecunoscutul artist pentru Click! 

Chiar dacă nu își arată vârsta, Țăndărică a schimbat prefixul, dar sufletul e încă tânăr. 

„E o problemă cu vârsta pentru că e atât de relativă încât nici eu nu mă înțeleg pe mine. A fost o petrecere relaxantă, a venit și Nicu Covaci,  mulți prieteni și vor mai veni, o ținem până dimineață, a fost bine. Ce să îmi doresc? Eu am o împlinire care pe mine mă fascinează. Speranța și drumul spre lumină, dumnezeirea, îl lăsăm pe Dumnezeu să lucreze și atunci cu binecuvântare realizăm lucruri frumoase în viață", ne-a mai mărturisit chiar la petrecerea de ziua lui, faimosul baterist Ovidiu Lipan Țăndărică.

Care pregătește surprize pentru admiratorii săi, pentru că urmează și un frumos eveniment la Timișoara, împreună cu Radu Groza, cel care se ocupă de programul său artistic și de evenimentele sale

Ce amintiri are Dan Negru cu Țăndărică

Invitat la petrecerea aniversară a lui Țăndărică,  Dan Negru (51 ani) a făcut act de prezență, a socializat cu toată lumea, dar nu a stat foarte mult, pentru că se grăbea să ajungă acasă, la familia lui. Pe celebrul prezentator TV îl leagă o prietenie frumoasă de Țăndărică, pe care a povestit-o pentru Click! 

„Mă leagă de Ovidiu vreo 25 de ani. Prima mea întâlnire cu Țăndărică țin minte că a fost la Timișoara acum vreo 25 de ani. La un moment dat ne-am propus să ne învețe germană, pe care Ovidiu o cunoaște, dar după niște cursuri obositoare am renunțat. În vară am fost câteva zile la noi la mare împreună cu ai mei și ai lui Ovidiu și la un moment dat, pe plajă, i-am auzit pe Dara, fetița mea și pe el vorbind în germană.", ne-a povestit Dan Negru.

Stabilit definitiv din 2000 în România, Ovidiu Lipan Țăndărică nu va uita niciodată celebra fugă din 1977 a unei părți a trupei Phoenix peste hotare sub regimul lui Ceaușescu, regim care le-a interzis cântările la acea vreme.

Anul trecut, Țăndărică a rememorat, pas cu pas, fuga sa în Germania, ascuns într-o boxă. A fost momentul când artistul s-a temut cel mai tare pentru viața lui! 

Am fost ținut în colivia de aur! Era ca și o amputare a personalității! Nu ni s-a dat viza, așa că a trebuit să ne riscăm viața. Am scos difuzoarele și ne-am băgat în boxe! Nicu Covaci ne închidea cu 40 de șuruburi și respiram printr-o frunzăAm părăsit România pe vremea când nu pleca nici frunza din țară. Aveam blăni de lup cu noi. Boxa mea era prima și țin minte cum un băiat, grănicer, bătea cu piciorul în ea! A fost o vibrație atunci care ne-a condus. Dacă băgau baioneta în boxe acolo rămâneam.”, a povestit artistul la Digi 24.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net