Delia, făcută praf de bunica ei răposată! Era oripilată de hainele nepoatei! „Maică, da urât te îmbraci!”

Delia Matache este una dintre artistele care promovează o imagine extravagantă, pe scenă, dar și pe stradă. Outfit-urile sale sunt de cele mai multe ori ieșite din comun, cântăreața fiind recunoscută pentru aparițiile ei excentrice, în haine viu colorate și cât se poate de ciudate. Fanii, dar până și bunica ei au taxat-o pe solistă la capitolul vestimentație. 

Bunica Deliei: „Dar ce, mamă, nu are bani de haine? Mă oprește lumea pe stradă să mă întrebe!”

Deși este una dintre cele mai apreciate soliste ale momentului, Delia Matache (41 de ani) a fost de multe ori criticată mai ales în privința vestimentației sale, cât se poate de excentrice. Nu de puține ori fanii s-au oripilat atunci când au văzut-o pe Delia îmbrăcată în haine largi, bărbătești, sau încălțând diverse ciudățenii, ultimul răcnet de altfel în modă.

Delia obișnuiește să-și aleagă singură ținutele de scenă și hainele pe care le poartă în diverse apariții publice și nu dă, de obicei, doi bani pe criticile fanilor. Stilul său nonconformist stârnește multe reacții negative și chiar bunica răposată a vedetei nu era deloc de acord cu outfit-urile nepoatei.

 „Mă uit și mă minunez la Delia! Cum Dumnezeu să dai echivalentul unei case pe o geantă”

„Mă uit și mă minunez la Delia! Cum Dumnezeu să dai echivalentul unei case sau al unei mașini pe o geantă?! Delia are haine cu care doar se pozează.

Mama, săraca, atunci când o vedea la televizor îmbrăcată așa îmi tot zicea: «Să mi-o aduci să stau de vorbă cu ea că mă oprește lumea pe stradă să-mi spună cât de urât se îmbracă! Da, ce maică, nu are bani de se îmbracă așa?!»”, a dezvăluit Gina Matache, în podcastul Cristinei Șicanu, de la Metropola TV.

A dat 1170 de euro pe o pereche de cizme din cauciuc

Delia Matache s-a remarcat mereu printr-o vestimentație ieșită din comun. Ultima achiziție a vedetei este o pereche de cizme de cauciuc, galbene, de la brand-ul MSCHF x Crocs, care au costat-o 1.177 de euro. Modelul, care s-a epuizat, e purtat și de creatoarea de modă Victoria Beckham, dar și de moștenitoarea imperiului Hilton, Paris Hilton.

Delia obișuniește să poarte haine bărbătești, pe care le accesorizează în stilul ei.

„Toate hainele sunt de bărbați, doar am adăugat câte un accesoriu. Cele mai multe sunt cumpărate din magazin, îmi place să le aleg, să le probez.

Dacă pornesc și chestia asta cu achiziționarea de haine și online, mi-e teamă că nu mă mai opresc”, mărturisea excentrica artistă, la un moment dat, despre outfit-urile pe care le afișează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net