Denis Ștefan și Cristina împlinesc 10 ani de căsnicie. Mesajul emoționant transmis de actor soției sale

Ultima actualizare:

Denis Ștefan și soția sa, Cristina, împlinesc 10 ani de căsnicie! Cei doi nu au ezitat și și-au exprimat public dragostea unul pentru celălalt prin niște declarații absolut emoționante! Uite ce i-a transmis actorul soției sale!

Cristina si Denis Stefan primul pictorial in formula de 4 cu fetitele lor revista OK (3) jpeg

Denis Ștefan și Cristina, 10 ani de căsnicie

Denis și Cristina Ștefan s-au întâlnit pe vremea când actorul încă era căsătorit cu Iuliana, de care a divorțat după un mariaj de opt ani în primăvara anului 2013. Potrivit declarațiilor oferite de Cristina pentru playtech, cei doi s-au întâlnit în 2012 la un festival medieval unde au jucat împreună. „Bebelușa” de la „Cronica Cârcotașilor” îl știa pe actor încă de pe vremea în care ea era în liceu, iar el juca în filmele și serialele care l-au făcut celebru. La un moment dat mama sa, pe când avea doar 15 ani, îi făcuse cunoștință cu Ștefan, aceasta lucrând în domeniu. Ani mai târziu s-au reîntâlnit și a fost dragoste la prima vedere.

Pe atunci, ea avea 21 de ani, iar el 26 de ani, însă diferența de vârstă nu a fost un impediment în calea iubirii lor. El a făcut primul pas și câteva luni mai târziu, actorul a cerut-o în căsătorie pe bebelușa Cristina, care a devenit mamă pentru prima oară la scurt timp după cununie.

Iată că acum la 10 ani de la nuntă, își poartă aceeași dragoste pură unul pentru altul, pe care nu se sfiesc să o arate întregi lumi.

Cristina a făcut o postarea emoționantă pe Instagram în care își exprimă iubirea pentru soțul ei: „10 ani de căsătorie astăzi! Ai zice că e o nebunie să te căsătorești la 22 de ani…Pentru mine a fost și este cea mai frumoasă nebunie…Să iubești, să fii iubit, să ai răbdare, să te cerți, să te împaci, să construiești cu el, să nu îl plictisești, să ai pasiuni comune, să te respecte și să îl respecți….să iți dorești să tragi la aceeași căruță cu omul de lângă tine….Nimic nu e perfect, iubirea însă poate fii. Încercați! Te iubesc! denis.stefan.oficial”, a fost mesajul însoțit de o poză cu cei doi. 

Cum era de așteptat soțul său a venit și el cu o declarație minunată pentru draga sa soție care i-a dăruit două fetițe superbe, Delia și Dominique.

Azi, 10 ani de căsătorie. Câte lucruri vreau să-i spun soției mele…avem un munte de amintiri frumoase, stranse în acești 10 ani și doua realizări extraordinare, pe care le tot vedeți cum cresc și se fac mari: Delia și Domy❤️❤️❤️ Dar să începem cu un pahar de vin și să vedem unde ne duce discuția😜 Iubiți-vă!”, a transmis Denis Ștefan pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net