Dima din LaLa Band livrează sushi la domiciliu!


    Foto: arhivă personală
Foto: arhivă personală

12 ani de prietenie îi leagă pe Dima Trofim (25 de ani) din LaLa Band şi pe Dima Melnic (27 de ani), din fostul balet „Dansez pentru tine”.

Cei doi moldoveni au decis recent să investească într-o afacere şi s-au gândit la un restaurant de sushi (n.r. – mâncare cu specific japonez, care are la bază peştele crud şi orezul). Aşa s-a născut Chico Chillout, restaurant de sushi cu specific european modern, deschis în Centrul Vechi. Inedit este că cele două vedete au ales să facă personal livrări la domiciliu.

„La un moment dat, un client a sunat şi voia să ştie dacă e cu adevărat  restaurantul nostru. I-am spus că da şi m-a rugat să vin personal să-i facă o surpriză fiicei lui, care e fana mea. Aceasta a fost surprinsă. Noi nu suntem simpli patroni, facem de toate, de la aprovizionare, până la în bucătărie”, a povestit Dima Trofim pentru Click! Cât despre preţurile produselor, acestea sunt pentru orice buzunar, de la 9, la 46 de lei o porţie de sushi. Deşi se vor ocupa în continuare de restaurant, alături de cei 10 angajaţi, cei doi Dima se vor întoarce şi la muncă. Luna aceasta, Dima Trofim va relua concertele solo şi cele alături de LaLa Band, iar Dima Melnic va începe repetiţile pentru show-urile de la Antena 1.  

Dima Trofim a livrat  personal mâncare  unei admiratoare
Dima Trofim a livrat personal mâncare unei admiratoare

 Aşa arată interiorul  restaurantului japonez
Aşa arată interiorul restaurantului japonez
cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
cub puya tudor chirilă png
trenul regal jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg