Doliu în familia Roman! Catinca este cea care a făcut anunțul: „L-am pierdut pe tata”

Ultima actualizare:

Veste tragică în familia Roman. Catinca a anunțat că tatăl ei s-a stins din viață. Fiica Mioarei Roman a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de facebook.

catinca roman tata png

Catinca Zilahy, în doliu. Tatăl ei a încetat din viață

Sora Oanei Roman trece prin clipe dificile după ce l-a pierdut tatăl său, Iosif Zilahy. Acesta a decedat noaptea trecută. 

„L-am pierdut pe tata azi noapte. Am avut o legătură specială și a fost un un om deosebit. Asa doresc sa fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, ramai în sufletul nostru pentru totdeauna!”, a scris Catinca Zilahy, după decesul celui care i-a dat viață.

Iosif Zilahy s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani. Acesta se afla internat în spital de câteva săptămâni.

Citește și: Oana Roman, vești neașteptate despre starea de sănătate a Mioarei Roman

Doliu în familia Roman. Cine a fost Iosif Zilahy? Fiica sa, Catinca Roman, i-a fost mereu aproape

Înainte de a fi căsătorită cu Petre Roman, Mioara Roman a fost măritată cu Iosif Zilahy. Cei doi au divorțat după 12 ani de căsătorie. Din relația lor a ieșit pe lume Catinca Roman, în vârstă de 55 de ani.

Poate te interesează: Oana Roman, atac fără precedent la Traian Băsescu: «I-a făcut rău mamei și nu a avut parte de casa aia!»

Povestea de dragoste dintre Mioara Roman și Iosif Zilahy s-a petrecut în tinerețea celor doi. De altfel, Mioara avea doar 19 ani când s-a îndrăgostit de tatăl Catincăi. La acea vreme, Iosif avea 27 de ani.

 „M-a cucerit cu frumuseţea ei. Aveam 27 de ani când ne-am cunoscut la sala de scrimă. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă”, povestea Iosif Zilahy, tatăl Catincăi Roman, conform Libertatea.

Deși s-au separat de multă vreme, Mioara Roman și Iosif Zilahy au rămas în relații bune de prietenie, legătura fiind bine întreținută și de fiica lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net