Dragoș Bucur și Dorian Boguță nu au fost lăsați să intre în club: „Este o poveste întreagă!”

#Exclusiv Click!

Dragoș Bucur (45 de ani) și colegul său de breaslă, Dorian Boguță (52 de ani) au trecut recent printr-o situație stânjenitoare. Cei doi actori nu au fost lăsați să intre într-un club de fițe, de pe litoralul românesc, pentru că nu aveau vestimentația potrivită pentru locația respectivă. Contactat de Click!, Dragoș Bucur ne-a mărturisit că, atât el, cât și Dorian au ajuns în acea locație pentru că îl căutau pe Alexandru Papadopol (48 de ani) zis și Papi, nimic mai mult!

Se știe că viața de artist nu este deloc ușoară și trebuie să muncești de dimineață până seara pentru o clipă de glorie. Ieșiți de la filmări, Dragoș Bucur și Dorian Boguță au ales să meargă să îl caute pe colegul lor, Alexandru Papadopol, prin mai multe locații, din cauză că nu îl găseau. Așa că, au ajuns și la un club de cinci stele de pe litoralul românesc, unde multe persoane petrec astăzi, de 1 mai, iar ținuta de cinci stele era obligatorie, altfel nu puteai să intri. Ceea ce s-a întâmplat și cu cei doi actori, din cauză că erau îmbrăcați sport, o ținută decentă, dar neadecvată pentru locația unde voiau să intre.

În ciuda tuturor informațiilor care au apărut în spațiul public, Click! a aflat de ce s-au dus îmbrăcați așa Dragoș Bucur și Dorian Boguță, la acel club de fițe de pe litoralul românesc.

„Da, sunt adevărate acele informații. Noi ne întorceam de la o filmare de asta eram așa îmbrăcați. Noi am ajuns în acel club pentru că îl căuatm pe Papi. Nu știam unde este, rămăsese fără telefon mobil. Este o poveste întreagă despre care nu vreau să vorbesc”, a declarat Dragoș Bucur pentru Click!

Autoturistul celor doi, atracția Poliției Locale

Cei doi au fost opriți de poliție
Cei doi au fost opriți de poliție

Pe lângă asta, cei doi au venit cu o „bijuterie” de mașină pe patru roți, mai exact, o Dacia 1310, în ciuda tuturor mașinilor cu mulți cai putere, care erau în acea parcare.

 „Mașina cu care am fost acolo, la acel club, să îl căutăm pe Papi, era tot de la filmare, nu era proprietatea noastră personală”, a conchis pentru Click! Dragoș Bucur.

De spus este și faptul că, după ce nu au fost lăsați să intre în acea locație, din cauza vestimentației lor, cei doi au intrat și în vizorul legii. Asta pentru că polițiștilor de la Locală i-au oprit imediat pe cei doi pentru o verificare de rutină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net