Drama neștiuta trăită de SuperNanny Irina Petrea. Și-a pierdut rând pe rând toți oamenii dragi: „Tata a murit singur în spital”

Cunoscutul psiholog Irina Petrea a traversat cea mai mare dramă din viața ei, ajungând să piardă persoane dragi, din familie, într-un interval de timp scurt. Recent, SuperNanny a vorbit despre cele mai dure momente care i-au marcat existența.

Irina Petrea, dezvăluiri despre viața sa / foto: Social media
Irina Petrea, dezvăluiri despre viața sa / foto: Social media

Invitată în cadrul unui podcast, Irina Petrea a vorbit mărturisit că cea mai dificilă perioadă din viața ei a fost reprezentată de momentul în care mama, tata cât și fratele ei s-au stins din viață. Descoperă din rândurile de mai jos dureroasa poveste de viață a Irinei Petrea.

Irina Petrea și dramele prin care a trecut în ultimii ani

Cele mai dragi persoane din viața ei s-au stins din viață și i-au lăsat un mare gol. În 2020 și-a pierdut și-a pierdut tatăl, care a murit singur, pe un pat de spital. Un an mai târziu, mama ei s-a stins din viață.

„Tata a murit singur în singur în spital, mama a murit singură în casă. Fratele meu a murit singur în casă, l-a găsit soția lui a doua zi. Tata în 2020, în septembrie și mama la sfârșitul lui ianuarie, 2021.

La un an după ce a murit mama a murit și fratele meu mai mare, și la 4 luni după ce a murit el, a murit și pisica mea.”, a mărturisit Irina Petrea, invitată în podcastul „Vorba lu’ Jorge”.

Cum s-au stins din viață membrii familiei Irinei Petrea

În urma cu doar câteva luni, aceasta a fost prezentă în cadrul unei emisiuni online, moment în care a povestit motivele care au condus la moartea părinților și fratelui ei.

„În ultimii doi ani mi-am pierdut ambii părinți. În 2020 a murit tata, în condiții foarte oribile. Făcuse un accident vascular cerebral în decembrie 2019”, a declarat Irina Petrea în emisiunea „În oglindă”.

„N-am putut să nu mă uit. Am ezitat dacă s-o fac. Mi-a fost foarte greu pentru că a murit singură. Iar de curând a murit și pisica mea. Poate să pară stupid. În decembrie am descoperit-o cu un cancer.

Pentru că mama a murit singură acasă, tata a murit singur în spital, nu mai puteam să mai las o ființă să moară singură. Am stat toată iarna cu pisica mea”, sunt povestirile  Irinei Petrea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
colaj jpg
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net