Drame la indigo pentru Dana Războiu! A fost bătută fără milă de tată, apoi de fostul soț: „Mama îi zicea să nu mă mai lovească în cap”

În urmă cu ceva timp, Dana Războiu a făcut cele mai sincere declarații Vedeta de televiziune a mărturisit totul despre dramele care i-au marcat copilăria, despre bătăile pe care le-a încasat, în mod repetat, de la tatăl său, dar și de la fostul soț.

Dana Războiu, bătută fără milă de propriul tată

În copilărie, Dana Războiu nu a prea fost un copil fericit. Din contră! Aceasta încasa bătăi cumplite din partea tatălui său, pe care l-a descris mereu ca fiind un om rece, dur și violent, motiv pentru care nici nu a existat o relație apropiată între cei doi. 

„El a murit făcând un infarct după ce o lungă perioadă a suferit de boli cardiovasculare. Mi-ar fi plăcut să fie un pic mai maleabil în aşa fel încât să trăiască şi acum şi să se bucure de nepoţii lui, pe care nu i-a cunoscut niciodată. (…) Cred că evit subiectul cu tatăl meu, e unul dureros, pentru că l-am pierdut neapucând să-mi dau seama cât de mult îl iubesc. Pentru un copil e greu să aibă un tată atât de riguros şi de strict, iar el a fost un om foarte strict, iar în timpul vieţii lui nu am fost foarte apropiată de el.

Citește și - EXCLUSIV Dana Războiu a înflorit după divorţ. Fostei ştiriste i-a reapărut zâmbetul pe chip

Părinții se certau, bătaia era ceva uzual… Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească. Genul de familie din care vrei să fugi. Într-un fel m-a ajutat asta pentru că am așteptat să fac 18 ani ca să plec de acasă. Nu e plăcut pentru că asta lasă traume. După aceea am făcut multe ore de terapie ca să scap de aceste traume. Cred că de asta am și dat la psihologie”, a spus Dana Războiu, acum ceva timp, despre traumele din copilăria sa. 

A fost bătută și de fostul soț

Dana Războiu a fost agresată fizic și de fostul ei soț, Ovidiu Brânzan. Aceasta a mărturisit aspectul în cadrul unei plângeri pe care a făcut-o la Poliție. 

„Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresata fizic de soţul meu, Branzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele”, spunea, acum mai bine de 19 ani, Dana Războiu. 

Nu vrea să se mai întoarcă în televiziune

Deși a stat ani buni în fața camerelor de filmare, Dana Războiu nu mai vrea să facă televiziune. Cel puțin, asta declara în urmă cu ceva timp. 

„Televiziunea nu mă mai tentează. Îmi place mult, iar dacă aș fi tânără, tot jurnalism aș face. Dar deja am o viață prea liniștită, așezată. Televiziunea e cu foarte multă dramă, eu nu mai vreau dramă în viața mea. Se poate trăi și fără dramă, și fără scandal, iar eu îmi doresc liniște, oameni care să nu se certe în jurul meu. Acum trăiesc ok, investesc în bursă, adică pot avea o viață mai bună decât dacă aș lucra în televiziune.

Viața din TV e foarte stresantă, depinde și ce faci. Eu am lucrat la știri, e foarte multă adrenalină, îți distruge sistemul imunitar, sistemul psihic, îți poate distruge ficatul, inima. Cât ești tânăr, e ok. Dar după aceea, stresul nu mai e așa bun. Odată ce ai experiență în TV, acel stres de direct dispare. Dar faptul că privești în fiecare zi la multe imagini, la multă suferință, stresul ăsta se înmagazinează undeva. Și dacă se poate trăi fără, încerc să trăiesc așa”, a mai menționat Dana Războiu, în spațiul public. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net