Ele sunt vedete care au «topit» kilogramele în timp record! Află ce diete au urmat

Ultima actualizare:
Gabriela Cristea
Gabriela Cristea

Au câtigat lupta cu kilogramele în plus prin dietă şi sport. Nicoleta Luciu, Andreea Esca, Minodora şi Gabriela Cristea au slăbit miraculos în timp record. Uite ce au făcut vedetele ca să ajungă la o siluetă de invidiat. 

Gabriela Cristea a divorţat de soţul ei, fostul rugbist Marcel Toader, şi toată lumea a crezut că problemele din plan sentimental i-au topit şi kilogramele. Vedeta a apelat însă şi la nutriţionist pentru a-şi câştiga silueta pe care a avut-o pe când poza în revistele pentru bărbaţi. 

Fotograf a fost chiar  soţul ei, Alexandre Eram
Fotograf a fost chiar soţul ei, Alexandre Eram

Dieta Gabrielei a inclus multe legume, în special salate şi broccoli, dar şi seminţe de chia şi de in. Vedeta cântăreşte acum 52 de kilograme, reuşind să dea jos nu mai puţin de 16 kilograme.

Nicoleta Luciu, mamă a patru copii, recunoaşte că atunci când a slăbit a apelat la stilul de viaţă vegetarian. Bruneta a renunţat la carne şi lactate timp de opt luni şi a scăpat iniţial de câteva kilograme. În total, Nicoleta a dat jos nu mai puţin de 45 de kilograme, acumulate în sarcină. Aceasta este a doua oară când soţia omului de afaceri Zsolt Csergo slăbeşte în timp record. Şi după prima sarcină, când s-a îngrăşat 30 de kilograme, Nicoleta a reuşit cu dietă şi mult sport să revină la silueta de fotomodel.

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea

Şi Minodora a slăbit spectaculos şi a surprins plăcut pe toată lumea. A a ajuns să cântărească doar 75 de kilograme, de la 98 cât avea iniţial. A renunţat la dulciuri, pâine, paste, cartofi şi orez. Cântăreaţa consumă carne de pui şi bea ceai din plante exotice care ajută organismul să se detoxifieze.

Minodora
Minodora

Andreea Esca a slăbit acum mai bine de un an, opt kilograme şi reuşete să-şi menţină greutatea. Prezentatoarea ştirilor ProTV a declarat că nu mănâncă seara foarte mult şi a limitat dulciurile. Consumă, în schimb, pâine şi friptură, de câte ori are chef.

Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu

Ozana Barabancea a făcut schimbări majore în ceea ce priveşte imaginea ei. Pe lângă faptul că şi-a tatuat sprâncenele şi şi-a operat nasul, ea a slăbit 45 de kilograme. 


    Ozana Barabancea
Ozana Barabancea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net